Segon KO de l’Hospi; segona urpada del Girona B

Només són dues jornades encara que el segon KO riberenc comença a ser notícia, tot el contrari que el Girona amb la seva segona urpada. Caiguda de Sant Andreu i Sant Cristóbal i aire per a FE Grama i Peralada

Municipal de la Pobla, diumenge 12 h.: els núvols presagiaven el pitjor per als visitants // FOTO. Pobla Mafumet

Segon KO de l’Hospi; segona urpada del Girona B. Triomfs locals per a FE Grama, Pobla Mafumet, Girona B i Manresa, empats a Ascó, Vilafranca i Figueres i una única victòria visitant a Ca N’Anglada.

Això significa que només el conjunt filial d’Axel Vizuete ha sumat els 6 punts en joc mentre que grans favorits com a L’Hospitalet o Olot no compten amb cap punt (cas riberenc) o 4 (cas garrotxí)

11 gols marcats pels equips locals en aquesta segona jornada de Lliga per 6 dels visitants donen forma a aquest inici de competició amb la calor com a gran protagonista. Sense gols a Ascó –hi va haver gol ‘fantasma’ per a la Guineueta (76′)- ni a Vilafranca Toni Casamayor va ser l’heroi’-; en conseqüència, només el duel de Riudarenes es va resoldre per la mínima.

L’HOSPI: DOS DE DOS I KO DEL SANT ANDREU

Per la mínima va superar el Girona B a la UE Sant Andreu amb gols locals per a Eric (19′) i Suleiman (39′) van fer caure als quadribarrats encara que un pal d’Aparicio, amb 2-1 en el marcador, va poder significar la igualada.

Ni això va poder aconseguir l’Hospi d’un Cristian García sincer i rotund doncs escoltin les seves paraules després d’un 2-0 inapel·lable. “La realitat és que ens fica tothom, no competim i això és culpa de l’entrenador”, ha afirmat després d’una segona part letal (Dani Molina, 61′ i Marc Alvarez, 69′-.

Declaracions de Cristian García, entrenador CELH

ROTUNDITAT AL CONGOST

La victòria més rotunda va arribar des del Congost amb un Manresa ambiciós i amb dos gols de Noah (19′ i 33′) a més d’altre de Pau Darbra (39′). Així van deixar el partit molt bé per a una segona part amb gol del Sants (Guillermo 54′), però poc més.

Dos gols va anotar la FE Grama enfront del Granollers –doblet del capità Roger Peris en 11′– i el Peralada davant el Sant Cristóbal amb gols de Marc Medina ()64′) i Josué, de penal, (81′).

Doblet del capità Roger Peris en 11 minuts per a la FE Grama davant el Granollers /7 FOTO: Eduardo Berzosa

D’altra banda, Figueres i Vilassar tancaven l’únic 1-1 d’aquest cap de setmana amb gols per a Urri (30′) –greu i inusual error del porter Andrés- i Pime, de penal (65′). En resum: segon KO de l’Hospi; segona urpada del Girona B.