Sebastián Herrera, tercer entrenador del CE Catllar aquesta pretemporada

El club anuncia que Arcilla abandonaria al gener el club per temes laborals però segons fons pròximes al club afirmen que l’entrenador volia reforçar l’equip i això no entraria als plans del club del Tarragonès

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Tercer entrenador del CE Catllar / FOTO: EL CATLLAR
Tercer entrenador del CE Catllar / FOTO: EL CATLLAR

El CE Catllar està donant molt a parlar aquest estiu. En pretemporada, ja ha canviat d’entrenador dues vegades i després del pas de Manuel Lora i Jorge Arcilla, Sebastian Herrera, exjugador de Barça i Espanyol entre altres equips, serà el nou míster.

Alguna cosa està passant al CE Catllar. Després de l’arribada d’un grup d’inversors (P Hermes Montgat) i de l’entrada d’un nou president, el club, en poc menys de dos mesos ha anunciat dos canvis d’entrenador. Primer va ser Xavi Roch, delegat i persona molt vinculada al club durant tres dècades qui va marxar per desavinences clares amb la junta directiva, i en poc temps, s’ha vist com el club ha canviat dues vegades d’entrenador, abans d’iniciar la temporada.

Primer va ser el vilafranquí Manuel Lora, que al cap de molt pocs dies d’agafar el càrrec, va decidir no continuar amb el projecte. El club, anunciava llavors l’arribada de Jorge Arcilla, amb la voluntat de fer un equip competitiu per intentar l’ascens a Tercera Divisió. En aquest sentit, i després de setmanes de pretemporada, i segons ha pogut saber aquest mitjà, el tècnic volia reforçar la plantilla per complir amb les expectatives, i això podria haver estat el detonant de la decisió de club i entrenador de rescindir el seu compromís.

Segons FP Hermes Montgat, qui gestiona actualment el CE Catllar, i en un comunicat a les xarxes socials expliquen que “Després de la possibilitat que Jorge Arcilla abandonés el club al mes de gener per motius laborals, i analitzant l’última setmana esportiva, Lolo (director esportiu) i Jorge han arribat a l’acord de rescindir el compromís de l’entrenador amb l’entitat del Catllar“. A part, anunciaven qui seria el nou entrenador. “La banqueta l’ocuparà Sebastián Herrera, l’ex jugador de Barça, Espanyol, Las Palmas, Lleida i ex entrenador de Gavà, Hospitalet i Espanyol”.

No són les úniques marxes

A part de Xavi Roch, Manuel Lora, i ara Jorge Arcilla, no han estat les úniques marxes en les últimes setmanes. Segons informació recopilada per aquest mitjà, el coordinador del futbol base Jaume Pedra també abandona el club i ho fa marxant per la porta del darrere, a part sense cobrar els dos últims mesos i els entrenadors del futbol base se’ls deu a tots el darrer mes.