Santi Triguero i el liderat de la Montañesa són eterns

L’equip de Nou Barris goleja el Cerdanyola (3-0) i suma 19 punts de 21 possibles. El segueix el Rubí, amb 16, que va guanyar el Cornellà en una jornada en la que l’Europa va patir la tercera derrota consecutiva. Tres, gols en aquest cas, va fer Santi Triguero a Vilafranca

La Montañesa ha guanyat tots els partits que ha jugat a Nou Barris // FOTO: @Montanyesa

32 gols es van marcar en una jornada carregada d’espectacle i emocions a la Tercera Divisió. Cada partit va tenir una mitjana superior als tres gols i aquest nombre de dianes, precisament, va marcar una Montañesa que no té sostre contra el Cerdanyola. Tots a la segona meitat, que li serveixen per liderar una setmana més el grup català de la Tercera Divisió.

El segueix el Rubí, que també en va fer tres al Cornellà. L’expulsió de José al 20’ va ser una llosa massa gran pels de Jordi Roger contra un rival que il·lusiona a la seva parròquia. Un altre equip vallesà com el Terrassa acompanya a rubinencs i verds a la zona de promoció.

Els egarencs van haver de suar a Sant Feliu de Llobregat per a remuntar el gol inicial de Maldonado ‘in extremis’ ja que al 88’ hi havia un empat a un. Tres, finalment, van marcar els visitants que es col·loquen a la quarta posició amb 14 punts. Va ser la jornada del tres, sens dubte, ja que fins a set equips van marcar aquest nombre de gols en els seus partits.

A l’Ascó li van valer dos per a superar al Santboià, que ja és cuer en solitari amb un sol punt en set jornades. Deu en té ja un Manlleu que va a més. L’equip osonenc va superar per la mínima a l’Europa. Els escapulats, amb tres derrotes consecutives, perden pistonada com també el Palamós.

El degà del nostre futbol va caure a Vilafranca per un espectacular 4-3. Els tres gols de Santi Triguero, que ja n’ha fet cinc en total, van donar la segona victòria del campionat als penedesencs. El triomf se li està resistint al Figueres, que no té la continuïtat que desitja

Si a l’Alt Penedès es van veure set gols a l’Alt Empordà se’n van fer sis. El resultat final d’empat a tres contenta, sobretot, a un Gavà que ho tenia tot perdut. En una jornada marcada pels gols, l’excepció va ser el Pobla de Mafumet-Castelldefels (0-0). A Can Peixauet també hi va haver un empat entre Gramenet i Rapitenca (1-1) que no va deixar contents ni els uns ni els altres.

El més content de tots, sens dubte, va ser el Vilassar. Els maresmencs, amb la victòria per tres gols a zero contra el Masnou, sumaven el primer triomf a la lliga. La setena jornada del grup cinc de Tercera Divisió va acabar amb sis victòries locals, tres empats i un triomf visitant amb, insistim, 32 gols marcats. Una xifra espectacular.