Santi Triguero es nega a dir adéu

El gran golejador del futbol català torna a vestir-se de curt als 41 anys. Triguero ha superat una greu lesió que l’ha allunyat 8 mesos del terreny de joc

JORDI MESTRES @jordimestres7
Santi Triguero torna a jugar al Castelldefels // FOTO: UE Castelldefels

Qualsevol a punt de complir els 42 i amb una greu lesió hauria baixat els braços, però Santi Triguero no. El davanter de Vilanova i la Geltrú ha superat un trencament al cinquè metatarsià del peu dret i torna a jugar a futbol després de 8 mesos fora de combat. ‘Triguerinho’ va redebutar a la derrota mínima del Castelldefels contra l’Ascó (0-1). Eren els primers 12 minuts en molt temps i de ben segur aquesta quantitat de temps s’incrementarà conforme passin les jornades. Santi Triguero encara no ha dit adéu.

I és que estem parlant del golejador per antonomàsia del futbol català els últims 20 anys. Santi Triguero ha marcat més de 300 gols, la gran majoria a Tercera Divisió. Una categoria, dit de pas, en la que segueix competint als seus gairebé 42 anys. Castelldefels i Els Canyars esperen el millor d’un davanter d’època, que porta el gol a la sang. Com bé diu ell, el gol no s’entrena, sinó que es té… i Santi Triguero n’ha de marcar més amb la samarreta groga.