‘Santfe’ i Singuerlín ja tenen el premi de Benitosports

Els presidents de Santfeliuenc i Singuerlín van recollir aquest passat dijous el VAL per 200 euros en productes esportius que els va lliurar el director gerent de la signatura, Benito García

Un trío de guanyadors/FOTO: B.S.

Aquest passat dijous es va produir a la botiga de Rambla Catalunya el lliurament de dos VALS per 200 euros cadascun als presidents de Santfeliuenc (Alberto Prieto) i Singuerlín (Sergi Inglada) per part del director gerent de Benitosports, Benito García. Els dos màxims dirigents van agafar el premi per als seus clubs després d’haver enviat un detall nadalenc dels seus futbolistes a la Redacció de Futbolcatalunya. Generós esforç per part dels esportistes que veuen així premiat amb un petit detall la seva originalitat.

Aquest acte és el tercer dels programats per part de Benitosports en el seu clar desig d’acostar-se i servir millor als clubs catalans de futbol. Encara que la seva relació i la seva participació amb el futbol català és històrica, la firma número 1 de la roba i complements esportius de Catalunya vol acostar-se molt més i oferir un millor servei a tots els seus clients.
Presidents de Santfeliuenc i Singuerlín/ FOTO: B.S.

En properes ocasions podrem lliurar majors i millors ofertes per a tots aquells que dia a dia formen part del nostre #futbolcat.

Per cert, a manera de curiositat, aquest pròxim 29 de Gener, Benitosports i Futbolcatalunya gravaran un programa especial sobre el FUTBOL CATALÀ amb la participació de diversos presidents i que podran escoltar a través de la nostra pàgina web.