Sant Gabriel-Palamós (23-0), dubtes no infantils

Calia guanyar per 23 gols de diferència, no 22, no 21, no 15 i el Sant Gabriel ho va aconseguir enfront d’uns infantils de l’històric Palamós. Així perdia la categoria… el Blanes i se salvaven els col·legials. Moltes dubtes no infantils

Totes les campanyes publicitàries per a buscar JOC NET són insuficients // FOTO: FCF
Totes les campanyes publicitàries per a buscar JOC NET són insuficients // FOTO: FCF

@ManuelSeguraM

Sant Gabriel-Palamós (23-0), dubtes no infantils, a la Preferent Grup II. Resultat escandalós, vergonyós, absurd i que deixa marca per a qualsevol nen-futbolista encara que això sembla preocupar poc als qui dirigeixen la Federació Catalana. Ens consta que a alguns dels actuals directius els ocupa, però no posen solució. El penúltim cas va ocórrer a Sant Adrià i és un capítol que ofereix dubtes raonats i no infantils, categoria en la qual han de jugar-se 70 minuts (dues parts de 35′).

La prèvia d’aquest partit dominical (12 del matí) –això de la temperatura és una altra taca per als rectors federatius- parlava d’una perillosa igualtat per la cua on baixaven 4. Finalment han caigut FE Palamós, Tiana, Les Franqueses i Blanes.

SANT GABRIEL-PALAMÓS, ‘CALENT’

En aquesta última jornada s’enfrontaven els adrianencs, amb l’aigua al coll, enfront del cuer ja descendit. Si marcaven 23 gols (23!!!!!!) superaven als seus rivals directes (37 marcats) i ho van aconseguir. A partir d’aquí comencen els dubtes raonats.

El col·legiat J.P. va informar, inicialment (aquí està captura), que va haver-hi 9 minuts d’afegit i que en aquest espai de temps els locals van marcar 4, quatre gols en set minuts. SUFICIENT. Final. Objectiu aconseguit.

Acta arbitral del Sant Adrià-Palamós on figura el minut 79 de 'ùltim gol
Acta arbitral del Sant Adrià-Palamós on figura el minut 79 de ‘ùltim gol

Posteriorment especifica que el Palamós va jugar els primers 23′ amb 8 futbolistes i en aquest instant es van incorporar els 3 restants (fins al 35′) encara que es va retirar un per lesió. És a dir, fins al final van jugar amb 10.

RECTIFICACIÓ ARBITRAL

Els últims canvis del sr. àrbitre en un text annex porten rectificació malgrat que no els reflecteixi encara l’acta de la web federativa. Els últims 6 gols han passat dels minuts 64′, 70′, 72′, 75′, 78′ i 79′ als 54′, 60′, 62′, 65′, 68′ i 69′ “per un error a l’hora d’anotar aquests gols”. És a dir, que va haver-hi I NO VA HAVER afegit de 9′.

GORI PERALTA NO VEU TRIPIJOC

Anem a pams. El president local del Sant Gabriel, Gori Peralta, afirma a Mundo Deportivo que “no és just que se’ns tracti d’aquesta manera. El resultat encara es va quedar curt perquè vam poder marcar 35 o 40 gols. Ells es van presentar amb 11 jugadors res més i penso que molts d’ells eren infantils”. En resum: “La gent és molt envejosa”.

El president Gori, al capdavant del Sant Gabriel i al centre de la imatge // FOTO: Eduardo Berzosa
El president Gori, al capdavant del Sant Gabriel i al centre de la imatge // FOTO: Eduardo Berzosa

INDIGNACIÓ A BLANES

Mentrestant, a Blanes estan indignats. Després de perdre a Granollers per 3-1 i guanyar per aquest 23-0 l’equip col·legial als gironins ha arribat un descens que deixa molt afectats als nens. “Aquests nens no es creuen que puguin passar aquestes coses. El Palamós ja no es va presentar davant el Gironès-Sàbat la passada jornada i la FCF permet començar a jugar amb 8 nens a la preferent infantil. I això amb 40 graus a Sant Adrià és molt difícil” comenta un pare dels nens participants en els partits.

Aquesta mateixa font va afegir a Futbolcatalunya que “al 70′ anaven 19-0 i l’àrbitre va afegir 9 minuts, no hi ha per on agafar-lo i no pot quedar impune. Afegeix 9′ perquè havien de marcar 23 gols i això li ho comentaven els nens. ‘Blanco i en botella, leche'”.

Corrupció és la paraula més utilitzada per aquests pares. “Aquesta FCF juga amb la il·lusió dels nens en una situació de pandèmia. Només va haver-hi un minut de parada per la hidratació, mai 9. Això és corrupció i amb nens que juguen a 40 graus els lleva l’amor al futbol. A més la FCF ens fa sortir amb la pancarta del JOC NET””