Sant Andreu, nou repte per a Molist

Xavi Molist torna a una banqueta amb la missió de lluitar l’ascens de categoria amb la UE Sant Andreu i per a aquest fi compta amb 8 partits de Lliga regular. Si supera aquesta primera prova i un ascens, hi haurà un altre any compromès

Xavi Molist, entrenador, amb el president Manuel Camino // FOTO: UE Sant Andreu
Xavi Molist, entrenador, amb el president Manuel Camino // FOTO: UE Sant Andreu

El tècnic gironí Xavi Molist torna a dirigir un equip després d’una etapa d’absència encara que ha tingut propostes anteriors; no obstant això, li ha convençut la UE Sant Andreu. El repte és apassionant per a aquest enamorat de les banquetes que es va iniciar a l’Horta, va passar per L’Hospitalet i Terrassa amb diferent fortuna.

Ara li arriba l’oportunitat amb un Sant Andreu a només 6 punts de la cinquena plaça que marca la promoció d’ascens i, per a aquest exclusiu objectiu tindrà 8 oportunitats, és a dir, 24 punts, perquè ‘descansarà’ la jornada 28 per obligacions de calendari.

A MOLIST LI ESPERA L’HOSPI

Molist, que s’estrenarà aquest diumenge contra els de Héctor Simón, afrontarà 4 sortides i 4 partits a casa. Haurà de desplaçar-se a Peralada. L’Energia, Olot i Vilafranca al costat dels xampanyers, i haurà de superar a casa a L’Hospitalet (13/3), Vilassar, Castelldefels i Figueres.

Aquest Sant Andreu disposa de 24 punts per a ficar-se en el play off d'ascens // FOTO: Jurdith Andreu

Aquest Sant Andreu disposa de 24 punts per a ficar-se en el play off d’ascens // FOTO: Jurdith Andreu

ENTREVISTA A BTV

“T’estàs jugant ficar-te al play-off, que és important, vinc a ajudar-los a tirar cap amunt i que l’objectiu s’aconsegueixi, per això, el primer que hem de fer és guanyar el primer partit, anar a Peralada i guanyar”.

“Aquest Sant Andreu té molt bona plantilla, molts bons jugadors; amb finalització, potser s’ha fallat més en defensa, però és una plantilla que pot lluitar amb qualsevol. En els aspectes en què no s’ha estat tan bé, intentar millorar”.

Estic segur que tiraran endavant, que tindran ganes d’acabar bé la temporad; a molts jugadors els conec, els he entrenat, crec que al final aquest canvi serà un impuls per donar aquest passet endavant”.