Sant Andreu-Europa, abonats a l’empat

Quadribarrats i escapolats es troben aquest dissabte en el Narcís Sala (20 h) en un apassionant derbi que intentarà trencar la ratxa dels últims cinc empats registrats entre tots dos conjunts

Els desperdicis animen el derbi davant l’Europa/ FOTO: DESPERDICIS

Cinc vegades s’han retrobat Sant Andreu i Europa des que els quadribarrats van tornar a Tercera Divisió. Cinc partits en els quals sempre ha acabat el temps reglamentari amb empat entre els dos protagonistes; tan sols en la temporada 2015-16 la igualada va ser a un gol (Alex Poves 26′ i Kevin Gissi p. 89′), doncs en els quatre restants tot va acabar com va començar.

Des d’aquest llunyà 28 de febrer del 2016 es van tornar a mesurar l’octubre del 2015, en la primera volta d’aquesta temporada, després del retorn de la Segona Divisió B del Sant Andreu, van tornar a creuar-se el novembre del 2016 (Nou Sardenya) i a l’abril del 2017 (Narcís Sala). Ja en aquest curs (12 novembre 2017), van signar un empat a res.

     FONT: @btvesports

Números interessants 

Atenció al nou duel entre els dos històrics barcelonins amb urgències de puntuació per a les dues parts; els locals segueixen mirant la segona plaça del grup mentre els visitants, que han conegut aquest passat dimecres la no continuïtat del seu tècnic Joan Esteva, saben que sis punts és molt poc per arribar a la quarta plaça quan hi ha quinze encara en joc.

Els graciencs han sumat 28 punts a domicili dels 48 disputats i, atenció, han anotat 21 gols sobre els 38 totals mentre que han encaixat 18 d’un total de 40 rebuts. Per la seva banda, als andreuencs se’ls han escapat 20 punts de casa seva dels 48 jugats, han marcat 28 gols (sobre els 52 totals) mentre han rebut 12 en el Narcís Sala (sobre 21 al llarg del campionat).