Sant Andreu Barca At. AE: una família inexistent que vota

Director i vicepresidente (Callle), presidenta-familiar del totpoderós, secretari i treballador de Delegació, presidenta nº1 a l’hora de votar i secretària i filla, tot val per al Sant Andreu de la Barca Atlètic AE, però fa TRES anys que no competeixen, és a dir no podien votar

Sant Andreu de la Barca At AE
Inoblidable record per al director Calle i la gran família del Sant Andreu de la Barca At AE. L’han fet desaparèixer

@ManuelSeguraM

La família unida mai serà vençuda, un eslògan perfecte per al Sant Andreu de la Barca Atlètic AE, un dels votants en les passades eleccions a la presidència de la Federació Catalana de futbol. Tot és meravellós menys que l’entitat acumula TRES temporades sense participar en les competicions d’una FCF que aquest passat dijous 13 va anul·lar de la seva pàgina web (Error 404) unes dades que una bona captura sempre refresca.

Ara es poden dirigir a la web de la fcf i surt a sant andreu de la barca at ae, aquesta imatge
Ara es poden dirigir a la web de la fcf i surt a sant andreu de la barca at ae, aquesta imatge

Només cal repassar els documents que figuren en aquest text. Pendents de la resolució del Tribunal Català de l’Esport entorn de la impugnació del mut Àlex Talavera, les irregularitats se succeeixen contínuament. Ara ja comença a ser fins i tot notícia per a alguns mitjans de comunicació encara que no per a la majoria perquè el primer és el negoci i després la veritat.

EL SANT ANDREU DE LA BARCA AT. AE NO EXISTEIX

Comencem a mirar amb detall la composició d’una junta amb dades precises de la mateixa FCF abans d’ocultar-los. La secretària del club ((Silvia Pérez) és filla de Montserrat Guerrero, presidenta (prima de la Sra Zapata, dona de Calle)Jesus Santiago Pérez Checa, treballador del Baix Llobregat i secretari de la mesa electoral del Baix Llobregat.

Qui va ser la primera persona que va votar va ser al Baix Llobregat? Exacte, Montserrat Guerrero, i amb el secretari-marit al seu costat

Curiós: la primera persona que va votar va ser al Baix Llobregat va ser Montserrat Guerrero, presidenta d’un club que no competeix. Ah!, i el seu marit, que va donar l’OK, el secretari de la mesa electoral.

Tota aquesta informació pot ser qualificada d’anècdota o casualitat fins i tot pot resultar simpàtica, però tot es transforma en irregularitat, anormalitat i frau quan es tracta d’una entitat que fa tres anys no competeix competir oficialment. Tres anys sense competir –des de 2019 amb un equip de debutants de futbol sala-, no concedeix dret a vot, però els andreuencs van ser els primers que van avalar i van donar la seva papereta en unes eleccions!

Sense sortir al Carrer: qui revisa el cens al carrer Sicília, qui mira si els equips competeixen o no, qui anul·la, qui comença a revistar, tres mesos abans de les eleccions, els avals?. Qui és el responsable del vot fraudulent d’equips que no competeixen?

Des de la temporada 2019 no participa cap equip del SA Barca

Soteras, encara president, no ‘va mentir’ quan li va dir a la Xarxa que “han estat les eleccions més netes en els últims 10 anys”. Té raó: l’última votació va ser el 26/3/2011! Onze anys després només han existit les d’aquest maig del 2022 perquè el septuagenari sabadellenc va agafar la butaca al setembre del 2018; i ho va fer gràcies als avals que li va regalar el futbol català mentre ell prenia el sol a la platja. Ara ha començat la seva 3ª Volta a Catalunya a càrrec del futbol català.