Samprón els fa invencibles

16 jornades invicte és una marca a destacar en la Divisió d’Honor Juvenil i la posseeix la UE Cornellà que dirigeix Miguel Ángel Samprón. Però l’inici va ser molt dur

EDUARDO BERZOSA
Alegria verd a Cornellà/FOTO: CRISTIAN

Fins a set jornades va haver d’esperar la UE Cornellà per a assaborir el seu primer triomf en aquesta Lliga juvenil 2018-2019; dos empats i quatre derrotes van elevar la preocupació en un equip acostumat a guanyar i al qual li costava massa endur-se els tres punts. La confiança del tècnic Miguel Ángel Samprón en la seva plantilla era i és infinita encara que no es trobaven explicacions a una situació que marcava una falta total de gol en les tres primeres jornades enfront d’Europa, Zaragoza i Espanyol.

Va ser arribar el 13 d’Octubre (14 d’Octubre) i començar l’enlairament enfront d’un FC Barcelona a qui també van derrotar aquest passat diumenge a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. En la primera volta va ser per 1-0 mentre que en aquesta segona fou per 1-2 amb emoció fins al final del partit.

Vuit triomfs i vuit empats és el balanç d’aquests tres mesos que serveix perquè els verds es trobin en la sisena plaça de la classificació i amb un calendari excel·lent, en principi, fins que acabi la Lliga.