Sabadell s’engalana per la Supercopa de Catalunya

L’històric edifici Casa Duran de Sabadell ha estat l’escenari de la presentació de la 4a edició de la Supercopa de Catalunya que es jugarà el 6 de març a la Nova Creu Alta

PREMSA FCF
Joan Siteras, president Federació Catalana/FOTO: FCF

A la planta noble de la Casa Duran de la localitat vallesana ha tingut lloc la presentació de la quarta edició de la Supercopa de Catalunya que jugaran els primers equips del FC Barcelona i el Girona FC el proper dimecres 6 de març a l’Estadi Municipal de la Nova Creu Alta, a les 18.45 hores i en directe per Tv3.

A l’acte, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha fet d’amfitrió i ha estat acompanyat del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras; i de la regidora d’esports de l’Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez. El president de l’FCF, Joan Soteras, ha encapçalat la representació federativa, mentre que per part del FC Barcelona ha assistit un dels membres de la Junta Directiva Xavier Vilajoana; del Girona FC ha estat present el director general, Ignasi Mas-Bagà; i del CE Sabadell FC ha assistit el director general, Bruno Batlle.

Durant l’acte s’ha anunciat que la promoció d’entrades entre els federats i clubs d’arreu de Catalunya ha estat tot un èxit. I s’ha explicat que el proper dia 6 de març a la Nova Creu Alta hi haurà presència de les diferents campanyes que l’FCF porta a terme des de fa set anys com, per exemple, ‘Gràcies pel vostre suport’, ‘Prou violència al futbol’, ‘Zero insults a la grada!’ i ‘#Orgullosa’, amb especial protagonisme per als diferents jugadors del Sabadell que saltaran al terreny de joc amb els futbolistes i l’equip arbitral.

El director general del CE Sabadell FC, Bruno Batlle, ha dit que “és un plaer acollir un partit com la Supercopa de Catalunya. El club ha posat tota la predisposició necessària per a dur-lo a terme. Agraïm a la Federació Catalana de Futbol i a l’Ajuntament la col·laboració que hi ha hagut perquè l’estadi estigui en les millors condicions possibles pel partit i també pel final de temporada del Sabadell”.

Per la seva part, la regidora d’esports de la localitat, Marisol Martínez, ha fet un agraïment “a tota la gent que està treballant durant aquests dies per preparar el partit. Sabadell és una ciutat potencialment esportiva; de fet, superem els índexs de la pràctica esportiva, som capital de l’esport a Catalunya. Això significa una bona oportunitat en el turisme, la gastronomia… És per això que Sabadell es vesteix de gala per rebre aquest esdeveniment esportiu”.

El director general del Girona FC, Ignasi Mas-Bagà, ha afirmat que “per a nosaltres aquesta final és un gran premi per la temporada que vam fer l’any passat. Era el debut a la Primera Divisió, tot era una novetat. El duel l’afrontem amb il·lusió i humilitat, però sempre amb ambició. Vindrem amb ganes d’escriure una nova pàgina a la història de la Supercopa de Catalunya”.

El representant del FC Barcelona, Xavier Vilajoana, ha comentat que el duel del 6 de març “l’afrontem com qualsevol altra competició. El Barça no es pot permetre no jugar una competició més o menys important. A més, davant tindrem a un rival molt dur. És la competició del nostre país i ens encanta jugar-la cada any. No hi ha cap culer ni seguidor del Barça que no vulgui guanyar-la. Animem a tota la gent a venir al camp perquè segur que veuran un gran partit”.

En els parlaments, el president de l’FCF, Joan Soteras, ha reconegut que “aquest és un acte que em fa molta il·lusió perquè estic jugant a casa. Aquesta competició és la número 1, la més important que organitza la Federació Catalana de Futbol. Vull agrair als dos clubs classificats per tot l’esforç que fan per jugar la màxima competició del país, així com a l’Ajuntament de Sabadell per cedir l’Estadi. Des de la Junta hem posat tot l’esforç possible perquè el camp llueixi en la seva màxima esplendor. Així ho esperem perquè hem tingut molta més demanda del que es pot oferir. Segur que viurem un partit amb molt bon futbol”.

Ple a Sabadell/FOTO: FCF

En el seu discurs, el Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, ha assegurat que “el futbol és el primer esport de Catalunya, l’esport que és present en tots els municipis i que es percep d’una forma molt intensa des de la base fins a l’àmbit professional. Gràcies a la Federació i als clubs podrem gaudir d’un partit de primer nivell com és la Supercopa. Celebro que la competició es mantingui i, per això, agraeixo als clubs i a l‘Ajuntament la feina que fan perquè el partit es jugui una edició més”.

Finalment, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, ha conclòs la presentació agraint a l’FCF i al president Soteras “per haver elegit Sabadell per jugar aquesta Supercopa. Per a nosaltres és un luxe com a ciutat i ho celebrarem el proper dia 6. Ens honora ser el centre d’una competició com la Supercopa. Sabadell és una ciutat molt esportiva i en fem bandera perquè estem molt orgullosos del teixit associatiu que s’ha creat. Per això esperem veure un camp ple a vessar i així segur que en gaudirem tots plegats”.