Sabadell: números de playoff i patiment de descens

Des de l’arribada d’Óscar Cano l’equip arlequinat té resultats com per estar a la promoció d’ascens durant aquest tram. A més, el Sabadell és el tercer millor equip del 2024

El gol de Pau Resta va donar una victòria vital contra el Real Unión // FOTO: CE Sabadell

La temporada 2023/2024 anava encaminada a ser dramàtica pel CE Sabadell. Es va prescindir de Miki Lladó a la jornada 7 tot i estar marcant la zona de descens. El drama va venir després, amb un Gerard Bofill que no va trobar la tecla i va perdre els sis partits que va dirigir. L’equip arlequinat era cuer el 18 de novembre amb set punts i la permanència quedava aleshores a sis. En aquesta situació va arribar Óscar Cano, el tercer entrenador de la temporada. L’andalús ha capgirat l’equip com un mitjó i l’ha portat a sortir de la zona de descens amb uns números de playoff.

Amb el nou tècnic el Centre d’Esports ha sumat sis victòries, tres empats i tres derrotes, amb 13 gols a favor i 12 en contra. 21 punts de 36 possibles que deixen el Sabadell fora del descens. Tot i això, el marge és només de tres punts respecte la zona crítica i tot i aquests números el patiment segueix ben present.

Óscar Cano ha canviat la dinàmica del CE Sabadell // FOTO: CE Sabadell

SABADELL: EMPATATS AMB NÀSTIC

Si mirem el tram de 2024 el rendiment és encara millor. En els mesos de gener i febrer de l’any actual l’equip d´Óscar Cano ha guanyat cinc partits, n’ha empatat dos i només n’ha perdut un. El Sabadell ha sumat 17 punts, els mateixos que el Nàstic i només quatre per darrere dels 21 d’un Deportivo que ho ha guanyat tot a excepció d’una derrota.

CANO: “LA CIUTAT ESTÀ ENTREGADA AL CLUB”

L’artífex d’aquesta reacció, Óscar Cano, es va mostrar encantat: “M’he trobat a una ciutat entregada al seu club. Em fan sentir molt bé i tot són paraules d’agraïment. Això et fa sentir-te en un núvol perquè sentir-se estimat és molt important”. “Seguirem construint un Sabadell competitiu i que la fortuna ens entregui els punts que mereixem”, afegia.