Sabadell i Manresa poden ser la gran sorpresa de la Lliga Nacional Juvenil

Quatre temporades al capdavant de la AE Prat juvenil atorguen a Oliver Llima el coneixement necessari per presentar la temporada propera a la Lliga Nacional juvenil. Atenció als seus pronòstics

Oliver Lima, tècnic de l'AE Prat juvenil / FOTO: O.L.
Oliver Lima, tècnic de l’AE Prat juvenil / FOTO: O.L.
OPINIÓ- OLIVER LIMA/ENTRENADOR JUVENIL AE PRAT

A una setmana de donar inici la pretemporada de la qual serà la meva quarta temporada al capdavant del Juvenil de Lliga Nacional de l’Associació Esportiva Prat aquestes són les meves valoracions.

Un any més preveig una lliga molt dura i amb un gran nivell en un gran nombre d’equips. El fet que en totes i cadascuna de les tres últimes temporades hagin descendit 3 equips catalans de la Divisió d’Honor, està fent que la Lliga Nacional Juvenil (grup 7), sigui una competició amb un nivell de competitivitat molt alt.

Fent balanç dels rivals, crec que els equips que han de lluitar per l’ascens a Divisió d’Honor han de ser els recentment descendits (Mercantil, Jàbac i Badalona), però en aquest grupet també vull incloure a l’històric Europa, doncs crec que està fent una gran plantilla amb molt bones incorporacions sumades als jugadors que segueixen en plantilla de la temporada anterior.

A aquests 4 equips que han de lluitar per l’ascens també se li han d’unir a la zona alta, el RCD Espanyol B (que intentarà revalidar el títol), el FC Barcelona B (que intentarà recuperar el tron perdut i no escatimarà en despeses per fer una superplantilla), el CF Damm B (que en les últimes temporades s’està mostrant com el tercer club de futbol base de Catalunya, sobretot en categoria Juvenil) i també la UE Cornellà B (que ha d’intentar recuperar aquest graó perdut com a tercer futbol base de Catalunya en categoria juvenil).

Els deu equips restants crec que estarem en una ‘guerra sense caserna’ per intentar fer la temporada el més digna possible i aconseguir mantenir als nostres respectius clubs un any més en la prestigiosa Lliga Nacional. Encara així dins d’aquests deu equips, crec que Mollet CF (que compta amb molts jugadors que repeteixen en la categoria a més d’estar incorporant bons jugadors de Damm CF i Mercantil) i els nouvinguts Sabadell i CE Manresa poden ser les revelacions en la present temporada.

Pel que fa a l’objectiu del nostre juvenil, després de 3 anys seguits millorant en puntuació i arribant aquesta última temporada a estar lluitant mancant 5 jornades per un ascens que hagués estat històric per al nostre club, aquest any comencem un nou projecte a 2-3 anys. En aquesta primera temporada hem de lluitar per mantenir-nos en la categoria de la forma més tranquil·la possible i en les properestemporades intentar fer una temporada com la 2014-15.

Una salutació a tots….. Que aviat comença lo bo

Oliver Lima/Entr. Juvenil Lliga Nacional AE PRAT