Rubiales convoca amb urgència a les Territorials

El president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, ha decidit convidar aquest divendres als seus col·legues de Territorials a “una reflexió profunda” que decideixi “el com i quan” s’iniciaran les competicions. Es filtra que Gener 2021 pot ser el retorn

Rubiales, RFEF, FCF
A Rubiales li toca superar també un dur tràngol/FOTO: RFEF

Convocatòria d’urgència del president de la Gestora de la Federació Espanyola, Luis  Luis Rubiales, als seus companys de Territorials amb la fi, segons assenyala la nota que l’RFEF ha fet pública a les 14 hores, de posar llum al futur de les competicions NO professionals.

Sota la direcció del COE, UEFA, FIFA i el mateix CSD,  “resulta imprescindible una reflexión conjunta sobre la procedencia de iniciar la nueva temporada deportiva con unas garantías sanitarias y jurídicas suficientes para todos los deportistas, clubes y federaciones, dado que en estos momentos las condiciones han cambiado en relación con lo previsto en las semanas anteriores(VEURE NOTA RFEF)

REUNIÓ AMB SOTERAS

La trucada del president de la Gestora federativa, que ja estava prevista amb el de la Catalana, Joan Soteras, per a parlar sobre les divergències respecte a la rebaixa de la Mutualitat, haurà de ser alterada d’horari encara que també es podria desconvocar. La reacció de Rubiales, després de publicar aquest passat dilluns l’FCF les quotes per a la temporada 2020-2021, va ser immediata amb el president de la Federació perquè mentre Madrid parla d’una reducció del 10,5%, com a màxim, la Catalana ja ha marcat un 25%. Amb aquesta ‘carta’ pretén Soteras aterrar aquest pròxim 20 d’Agost, a Blanes, si la pandèmia ho permet

ELS CLUBS DESCONVOQUEN

Davant aquesta incertesa, alguns clubs com Olot o Manresa han desconvocat l’inici d’entrenaments per a dilluns que ve 10; de fet, els garrotxins ja l’han publicitat mentre els del Congost li ho plantegen. Quant a la resta, se sap que Badalona i Llagostera també volien començar el primer dia de la setmana vinent mentre Andorra, Nàstic i Prat ja estan en acció.

Quant a Tercera, volien arrencar el dilluns 10 equips com Manresa i Girona B i Peralada (dimarts 11) perquè la majoria ho desitjaven fer el següent 17.

Ara, amb la flama de Rubiales a les Territorials, tot pot canviar