Rubí, Sabadell i Barça B, semifinalistes de la Copa Catalunya absoluta

Els tres equips han superat als seus rivals en els quarts de final i s’han classificat per disputar les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta

El Rubí és semifinalista de la Copa Catalunya/ FOTO: ÀLEX GALLARDO-FCF

El FC Girona va ser el primer equip en classificar-se per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta el passat 30 de setembre. Els altres clubs que l’acompanyaran seran el FC Barcelona B, el CE Sabadell FC i la UE Rubí. El primer partit de la nit ha estat entre la UE Rubí i la UE Llagostera, on els locals s’han imposat per un ajustat 1 a 0 gràcies al gol d’Adrià Grau en el minut 27.

En el partit entre el CF Reus Deportiu i el CE Sabadell FC s’han vist tres gols, amb victòria dels arlequinats per 1 gol a 2. José Antonio Ruiz ‘Pirulo’ s’ha avançat en el marcador als vint minuts de joc, però onze minuts més tard, Fernando Rodríguez ha empatat el partit. Amb l’1 a 1 s’ha arribat al descans i no ha estat fins al temps afegit (min. 92) que Àlex Cortell ha marcat el definitiu 1-2. El president de la FCF, Andreu Subies, ha presenciat en directe el partit.

Finalment, l’enfrontament entre la UE Figueres i el FC Barcelona B ha acabat amb empat a 0 i els penals han hagut de resoldre el partit. Els blaugrana han estat més encertats en els llançaments -els gironins n’han fallat tres- i els homes de Gerard López s’han classificat per a les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta. El directiu i delegat de la FCF a Girona, Jordi Bonet, ha presenciat el partit des de la llotja.

Anada fase final catalana Copa RFEF

El CF Pobla Mafumet ha agafat avantatge en la fase final catalana de la Copa RFEF. En el partit d’anada que s’ha disputat aquest vespre, els tarragonins s’han imposat per 1 gol a 0 al CF Badalona. En el minut 91, Antonio Vela ha aconseguit la victòria del seu equip. El partit de tornada es disputarà el proper dimecres 14 d’octubre.