Rubén García transmet bones sensacions en el Narcís Sala

Només són dos partits els que porta al capdavant de la UE Sant Andreu encara que ja són suficients per poder valorar la filosofia de Rubén Garcia al capdavant de l’equip andreuenc. Dels 26 anys d’edat que té, gairebé la meitat els ha passat en el Narcís Sala

Rubén García, jove tècnic de la UE Sant Andreu/ FOTO. JORDI MESTRES-FC

Una fenomenal victòria davant l‘Elx Il·licità i una derrota enfront del Nàstic és el balanç de la UE Sant Andreu des que el jove Rubén García va assumir la direcció tècnica del primer equip el passat 16 de desembre. No porta ni un mes com a màxim responsable d’una plantilla que lluita contra fantasmes del passat per actualitzar-se en el dur present. Cert que els andreuencs estan a tres punts del descens, però no és menys cert que les seves mancances es veuen menys amb l’atreviment del nou entrenador.

Enrere queda el debut davant l’Elx Il·licità amb un excel·lent triomf per 3-0 i enrere ha de quedar el 0-1 enfront del capdavanter de la categoria, un gran Nàstic. Rubén ho va dir en la seva presentació. “Sé que sóc jove , però em sobren ganes i il·lusió”, va comentar alhora que va afegir alguna cosa per als qui s’excusen en la seva “falta d’experiència” per assumir el repte. “Els qui diuen que no tinc experiència, és cert perquè mai he entrenat en aquesta categoria. Estic preparat i accepto el repte”, va matisar.

Després de caure davant el Nàstic, Rubén, que ho va intentar tot per girar el marcador i va acabar amb dos defenses i dues puntes nats, com Nuha i Bruno, no va veure en ningun moment “la diferència en la classificació entre els dos equips. Potser, el físic ens va faltar una mica en la segona meitat”. No només va ser aquest físic sinó també la mala fortuna doncs el gol dels grana va arribar producte d’un efecte estranyíssim que va enganyar a Morales mentre el meta Reina va parar l’impossible. “Aquesta setmana s’incorporarà un davanter i, en principi, no s’anirà ningú encara que, si fitxem a tres o quatre nous futbolistes, poden haver-hi canvis”.

Rubén García ja pensa en el seu tercer compromís en el camp del Vila-real (dissabte 17, 17 hores) en el qual espera comptar amb aquest nou fitxatge alhora que recuperar a Joaquim Calderón i Adrià Borreda. El diumenge ja va reaparèixer el lateral Llamas després de dos mesos d’absència per lesió.