Romo substitueix a Xavi Calm

MERCAT SEGONA B – Hores després d’anunciar la UE Cornellà l’adéu de Xavi Calm, els verds ja compten amb nou tècnic. Serà Guillermo Fernández Romo, fins ara entrenador de la SD Ejea

Cornellà, Romo
Romo arriba a Cornellà/ FOTO: UE Cornellà

El tècnic madrileny Guillermo Fernández Romo serà el substitut de Xavi Calm al capdavant de la UE Cornellà, segons ha confirmat el club del Baix Llobregat al llarg d’aquest dilluns festiu. La notícia inesperada per a la majoria confirma l’adéu de l’entrenador de Castellar del Vallès encara que encara tenia un any més de contracte signat.

A l’espera que pugui comentar el seu immediat futur, tot sembla indicar que podria anar a l’estranger.

Calm, que ha pogut portar a l’equip verd a la promoció d’ascens en la seva primera temporada com a màxim responsable de l’equip, complia el seu tercer curs, ja que amb anterioritat va estar al costat de Jordi Roger.

Experiència

L’arribada de Romo és una aposta per a intentar mantenir aquesta lluita per un ascens que se li resisteix a la UE Cornellà en la seva sisena temporada en la segona divisió B. Després d’iniciar-se com a segon tècnic en el Betis B i en l’Alcoià, va assumir la màxima responsabilitat en l’Olímpic de Xàtiva, Sabadell (temporada 2016-2017), Jumilla, Racing (director del futbol base) i SD Ejea, durant aquesta passada temporada 2018-2019 amb una 14a plaça final.

                     Consulteu aquí la taula del Mercat dels equips catalans de Segona B

CARTA DE XAVI CALM