Roger: “La del Prat era una oferta que no podia deixar passar”

Manolo Márquez el va convèncer per a canviar el segon classificat del grup 5 de Tercera pel dotzè. “És un tema personal meu”. Així justifica la seva sortida del Rubí un Roger que no opina sobre la situació del club “per respecte als companys”

Roger deixa el Rubí després de quatre anys // FOTO: Jaime Blanco

Tal i com està el futbol amateur, quatre temporades a un club es poden considerar moltes. Aquesta efemèride la tenia Roger Martínez al Rubí, on a més era el segon capità. A finals de desembre, però, va rebre una trucada de Manolo Márquez que li va fer decidir a canviar d’aires. Un pas enrere, per a fer-ne dos endavant. Des d’ahir, Roger ja és pota blava.

“M’havien parlat molt bé del Prat i finalment he decidit fer el salt”, comenta el migcampista a Futbolcatalunya.com. Preguntat per la sortida del seu club de sempre, es mostra menys expressiu. No vol dir una paraula de més i es mossega la llengua: “És un tema personal meu i ja no podia aguantar més”.

Altres companys del Rubí, que també ha patit recentment la baixa de Carlos Esteban, no ho farien així. Però ell era el segon capità i estima el club i, evidentment, també mira pel seu futur. “La del Prat era una oferta que no podia deixar passar” i més quan “Manolo em va dir que volia reforçar l’equip per anar cap amunt”.

De moment, són paraules. Resta pendent conèixer si seran fets, però “ja he jugat contra el Prat i tenen molt bon equip. És estrany que estiguin tan a baix”. Ahir, Roger va fer el seu primer entrenament al Sagnier i ha signat fins a final de temporada. Mira endavant. També enrere: “Em sap greu deixar el Rubí perquè són quatre anys allà. Ho he donat tot i volia acabar bé”.

S’ha acabat bé, ja que el club rubinenc no li ha posat cap impediment per a dur a terme la seva sortida cap al Prat, que “està fet per a quedar entre els primers i ve de Segona B. És una motivació arribar a un club que vol tornar”. Roger Martínez dóna un pas més al futbol, la seva única font d’ingressos. El que donin de si les seves botes al Prat i els seus coneixements com a entrenador del Cadet A del Can Rull marquen el seu futur a curt termini.