Robatori ‘Històric’ al Guinardó

El robatori de tot l’equip fotogràfic del nostre company Alex Gallardo és la notícia lamentable de la XXXV Edició del torneig d’Històrics al Guinardó. A veure si hi ha sort 

Els amics de l'aliè van protagonitzar aquest diumenge un robatori 'històric' al Guinardó // FOTO: A.G.

Els amics de l’aliè van protagonitzar aquest diumenge un robatori ‘històric’ al Guinardó // FOTO: A.G.

@ManuelSeguraM

Caldria preguntar al director general del FC Martinenc, Alfred Porcar ‘Fido‘ si, malgrat la seva joventut, recorda un altre robatori històric al Guinardó durant l’autèntic Torneig del futbol català. Desgraciadament pot ser que sí, ja que els amics de l’aliè sempre acudeixen quan no se’n diu i en aquesta ocasió li ha tocat al nostre company gràfic, Àlex Gallardo.

El seu comunicat, a través de les xarxes socials, era clar. “M’acabin de robar la maleta Pelicase amb un Cànon 300 2.8 i un macbook air 11. Al Guinardó al #torneighostorics algú de la graderia del @uesantandreu”. Poc després afegia: ” Si algú sap alguna cosa aviseu-me. Gràcies! Durant l’entrega de premis algú ha baixat al camp i l’ha robat. Al tornar al corner ja no estava la maleta”.

ROBATORI HISTÒRIC

Des d’aquest moment fins a l’actual han passat algunes hores i, si ens fixem precisament en aquestes xarxes socials que tant els agrada als clubs, ni Martinenc ni Sant Andreu han dit absolutament res.

Per part quadribarrada només consta la felicitació a l’organització del delegat Francesc Vives. Segur que el president Manuel Camino lamentarà aquesta sostracció com qualsevol de nosaltres encara que, ara com ara, no hi ha hagut ni una paraula de suport.

Tampoc ho ha fet el club organitzador, el Martinenc. Sens dubte, l’enorme feina que significa la direcció del Torneig impedeix parlar d’una altra cosa encara que tampoc hagués estat malament un comunicat de suport.

La realitat, segons consta a Futbolcatalunya, és que la policia ha repassat les imatges que els ha servit Esport3 i, oficialment, només se sap que Alex Gallardo no pot treballar perquè li han robat el seu material. Només una cosa: Àlex Gallardo ja sap on estem.