Respir econòmic per als equips catalans de Segona B

Febrer es tancarà amb una injecció econòmica per vuit dels deu clubs catalans de la Segona B. A excepció dels filials de Barça i Espanyol, la subvenció pels seus drets federatius i els ingressos de la Copa del Rei ja arriba

@ManuelSeguraM
El Lleida va caure eliminat de la Copa a la pròrroga a Reus/ FOTO:  www.lleidaesportiu.cat
El Lleida va caure eliminat de la Copa a la pròrroga a Reus/ FOTO: www.lleidaesportiu.cat

L’encara president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel Villar, ha decidit, a sol·licitud del president de la Federació Catalana, Andreu Subies, abonar les quantitats corresponents pels seus drets federatius i per la seva participació en la Copa del Rei a vuit dels deu equips catalans.

CF Reus Deportiu, Lleida Esportiu, Sabadell, L’Hospitalet, Pobla Mafumet, Badalona, Cornellà i Olot, per l’ordre que marca el total que rebran en les pròximes hores i que poden repassar en la part inferior d’aquest text, podran abonar amb aquestes quantitats alguns pagaments pendents, com és el cas dels roig-i-negres.

No entren en el repartiment dos dels filials, ja que tant Barcelona B com Espanyol B entren en el ‘paquet’ del futbol professional.

‘SILENZIO STAMPA’

Per cert, en el club reusenc, segons ha comunicat el departament de Premsa a aquesta Redacció, prefereixen anul·lar “les entrevistes, ja que ens hem de centrar en entrenar i jugar”. Tant de bo aquesta mesura ajudi a guanyar a Vila-real B aquest cap de setmana vinent.

Com a mínim, el president del club, Xavier Llastarri, podrà comunicar a la seva plantilla que els arriben 114.000 euros des de la Federació Espanyola.

REPARTIMENT RFEF

CF REUS DEPORTIU – 114.000 euros

LLEIDA ESPORTIU – 84.000

SABADELL – 48.000

L’HOSPITALET, POBLA MAFUMET, BADALONA, CORNELLÀ, OLOT I SABADELL – 37.500