Remuntada terrorífica de l’Andorra per Halloween

L’equip tricolor capgira el marcador per Halloween contra el Cornellà amb dos gols en dos minuts i segueix invicte a l’Estadi Nacional. Albert Capellas debuta a la banqueta del Barça B amb una victòria a Linarejos

Iván Gil va marcar el 2-1 de l'Andorra amb una suau vaselina // FOTO: FC Andorra
Iván Gil va marcar el 2-1 de l’Andorra amb una suau vaselina // FOTO: FC Andorra

@JordiMestres_

La jornada 10 del grup 2 de Primera RFEF va acabar amb 6 victòries, 3 empats i una única victòria visitant, amb un total de 18 gols marcats (12 locals i 6 visitants). La notícia sense cap mena de dubte van ser les desfetes de Villarreal B i Atlètic Balears, les primeres de la temporada.

Els groguets van caure a Valdebebas, mentre que els balearicos ho van fer a Castàlia. Ja no queden equips invictes a la lliga, però no tothom ho va saber aprofitar. Només l’Albacete i el Linense van guanyar dels sis primers… i també els que venen per darrere. Es comprimeix, i de quina manera, la zona alta.

HALLOWEEN, PROTAGONISTA

Un dels convidats a aquesta lluita és el Barça B. El filial blaugrana va viure una setmana combulsa amb l’ascens de Sergi Barjuan al primer equip i l’arribada d’Albert Capellas. El nou entrenador va fer bo el tòpic i va debutar amb victòria. Això sí, va costar… i molt. El Linares va empatar a cinc minuts del final i un gol en pròpia porta al minut 90 va donar la victòria al Barça B, que s’enfila al vuitè lloc amb 16 punts.

Amb 15 queda l’Andorra després d’una victòria èpica contra el Cornellà. El gol de Chiki a vint minuts pel final podria haver estat definitiu, però els tricolors no es van rendir. Dos gols en dos minuts van remuntar el partit per sumar una victòria més a casa.

Els d’Eder Sarabia encara no han perdut aquesta temporada a l’Estadi Nacional i en tot el 2021 només han perdut un partit, precisament el de la temporada passada contra el Cornellà.

El Barça B va guanyar amb un gol al minut 90 el dia del debut d’Albert Capellas // FOTO: FC Barcelona B

LES DUES CARES DEL NÀSTIC DE TARRAGONA

El millor català ara mateix és el Nàstic, que acumula 18 punts. Els grana no van aprofitar les ensopegades de Villarreal B i Atlètic Balears per retallar distància. L’equip d’Agné va ser millor que el Sevilla Atlético, però no va ser capaç de reflectir-ho en el marcador.

Fran Carbia va tenir fins a quatre clares i no va estar encertat. Els grana han sumat 15 punts al Nou Estadi i només tres fora de casa i són un equip de dues cares.

Una i molt dolenta està mostrant el Costa Brava darrerament. L’equip d’Oriol Alsina no guanya des del passat 17 de Setembre i només ha sumat una victòria en 10 jornades. Contra el Betis Deportivo tampoc va ser el dia, més per errades pròpies que per encert rival.

Els gironins van patir dues expulsions evitables i un penal que igualment s’hagués pogut estalviar. Amb un punt dels últims 18 en joc, molt ha de millorar aquest Costa Brava.

ANTONIO HIDALGO NO GUANYA LA SEVA FINAL

També està en hores baixes el Sabadell. Els arlequinats no arrenquen i contra l’UCAM Murcia tampoc va ser el dia. La dinàmica va tornar a pesar i Muguruza va fallar un penal amb empat a zero. Tot i avançar-se, el Sabadell va veure com li empataven només dos minuts després del seu gol i la igualada va ser definitiva.

Antonio Hidalgo va dir a la prèvia que “la realitat és que els números esportius són pobres. El futbol funciona així i el partit de diumenge és molt important per al club i segurament decisiu per a mi”. Veurem què passa amb l’entrenador arlequinat.