Remolins Bitem i Racing Bonavista, atents a Torredembarra

La situació del Torredembarra, que podria renunciar a Segona Catalana la pròxima temporada, obre una escletxa d’esperança a Remolins Bitem i Racing Bonavista. I és que aquests dos clubs, podrien salvar-se gràcies al Torredembarra, però els de Bonavista, també necessitaran l’ajuda del Tortosa

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER @FFGaya
UERemolinsBitem i RCFBonavista, pendents del possible descens de la UDTorredembarra / FOTO: ELTRAVESSER
UERemolinsBitem i RCFBonavista, pendents del possible descens de la UDTorredembarra / FOTO: ELTRAVESSER

Tota la temporada s’ha anat parlant dels descensos compensats a Segona Catalana. Fins a vuit equips podien baixar, i a hores d’ara, de fet, encara és possible. La situació esportiva però, pot canviar, i en comptes de vuit equips que perdin la categoria a Tercera Catalana, podrien ser-ne “només” sis.

La UD Torredembarra, va treure un comunicat aquest dilluns, on deia que cap a la possibilitat de renunciar a la Segona Catalana per motius econòmics. Sempre una opció bastant real, i segons fonts consultades, si ha de renunciar, i per tal de mantenir plaça a Tercera Catalana -grup 3- s’hauria de pronunciar màxim dilluns, ja que la FCF ha de formar els grups ben aviat.

D’aquesta manera, i si la UD Torredembarra no competís la temporada 2016-2017 a Segona Catalana, salvaria directament al Remolins Bitem, equip que està pendent ara mateix del Tortosa. I és que el Tortosa es troba disputant el play-off d’ascens a Primera Catalana. El pla de competició diu que si el Tortosa puja, salvaria el Remolins Bitem. Aquesta situació nova del Torredembarra, faria salvar directament al Remolins Bitem, i si a més, puja el Tortosa, el Racing Bonavista també es mantindria a Segona Catalana.

Així doncs, cap de setmana mogut on Remolins Bitem i Racing Bonavista estaran esperant esdeveniments.