Recollida solidària de joguines a Palamòs

El Palamós Club de Futbol i la Penya Sport han convocat per aquest diumenge 15 de desembre entre les 12 del migdia i les 4 de la tarda al Nou Estadi Municipal de Palamós una recollida solidària de joguines.

REDACCIÓ
redaccio@futbolcatalunya.com

Recollida de joguines per diumenge // FOTO: facebook Palamós
Recollida de joguines per diumenge // FOTO: facebook Palamós

Totes les persones que portin diumenge una joguina, tindran l’accés gratuït al Nou Estadi i podran veure en directe el Palamós- Cerdanyola (16:30), corresponent a la Jornada 17 del Campionat Nacional de Tercera Divisió. Totes les joguines que es recullin aniran al Punt Jove ja que aquesta iniciativa l’organitza el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós

El president del Palamós Club de Futbol, Joan Pau Pérez, assegura que ‘és una obligació des d’una entitat com la nostra estar al costat dels infants, aquesta és una de les primeres iniciatives que fem i n’hi hauran més’. El president afegeix que ‘el Palamós Club de Futbol obre les seves portes a totes aquelles iniciatives que les entitats ens vulguin fer arribar’.

En els propers dies es comunicaran els dies en què el Palamós Club de Futbol organitzarà la tradicional quina nadalenca a la nau dels 50 metres i els productes que aquesta inclourà. A més, cal dir que des d’aquest proper diumenge (Palamós-Cerdanyola) i fins el mes de març, el primer equip del Palamós jugarà sempre com a local a les 16:30h.