Recital de Marc Mas al Nou Sardenya

El nom propi de la jornada és sens dubte el de Marc Mas (Olot) amb 4 gols al Nou Sardenya. El CE Júpiter està de celebració aquesta jornada després de donar la campanada al superar a La Verneda a l’Ascó. La UE Figueres confirma el mal moment del Peralada que encaixa la 3a derrota consecutiva, allunyant-los de l’Olot a 6 punts

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
Marc Mas, pòquer de gols en 37 minuts al Nou Sardenya / FOTO: CE EUROPA

La jornada 23 ha volgut que la quarta plaça de la Tercera Divisió quedés més renyida. Ascó, Terrasa i Sant Andreu es troben ara a només tres punts de marge, i tot per la victòria del Júpiter contra els del Baix Ebre. Un gol de Pau Darbra en una de les darreres accions del partit li donava tres punts més que necessaris al Júpiter per seguir creient amb la permanència.

Terrassa, Sant Andreu i també, Pobla de Mafumet, que sembla ajuntar-se en la lluita per la quarta posició, ja miren de prou a prop a l’Ascó. El Terrassa superava al Granollers en un final de partit boig. Raul Torres marcava pels egarencs però la temperatura pujava al tram final, quan el Granollers marcava (7) després de diversos serveis de cantonada. Semblava que l’empat seria el resultat final, quan passaven tres minuts dels 90 reglamentaris David López feia el 2-1 final.

Per la seva banda, el Sant Andreu també havia de patir per guanyar, en el seu cas a Els Canyars (0-2). Els gols arribaven a la segona part. Adrià Arjona (54) obria la llauna i al 71′ Segovia, amb una bona intervenció evitava l’empat del Castelldefels. Al 88′ el partit quedava vist per sentència amb el gol de Sekuo.

La Pobla de Mafumet també s’anima i recupera posicions en encadenar tres victòries consecutives. La victòria contra la Jonquera venia impulsada per dos gols de Roger Brugué. La Jonquera marcava des del punt de penal (73) per deixar el 2-1 final.

MARC MAS, L’HOME GOL DE TERCERA

El Nou Sardenya havia de viure un gran partit entre Europa i Olot, en un dels partits que segurament podia generar més interès aquest cap de setmana a Tercera Divisió, però Marc Mas s’encarregava de no donar-li opcions a l’Europa, amb un pòquer de gols en 37 minuts, que conjuntament amb el gol d’Alberto Malagon, deixava el 0-5 final al marcador.

A qui no li ha somrigut la jornada és al Palamós que perdia a Nou Barris davant d’una Montañesa que trencava una ratxa de cinc partits sense guanyar (1 empat i 4 derrotes). Montoro, al cap de pocs minuts de començar la segona part aprofitava una rematada dins l’àrea per fer el gol que donaria els 3 punts.

El Vilafranca trenca amb la mala ratxa de resultats i recupera la tercera posició en solitari, aprofitant-se de la relliscada de l’Ascó. El camí se’ls aplanava al minut 5 amb un gol en pròpia i, a la segona part, un gol d’Hernando (55) assegurava la victòria davant d’un Vilassar de Mar que perd després de quatre victòries consecutives.

El Sabadell B, cuer de la categoria suma una victòria vital per seguir enganxat a les seves opcions de permanència. Tot just la tercera victòria del campionat. Ho feia al camp del Cerdanyola del Vallès, qui perd l’opció d’allunyar-se a vuit punts del descens. Amb empat a 1 al marcador, el gol de Víctor Martínez (88) es veia determinant per sumar els 3 punts.

La UE Figueres donava la segona sorpresa de la jornada. Els blanc-i-blaus, ubicats a la zona mitjana de la classificació remuntaven el gol inicial de David Coromines pel Peralada, que tot i seguir segon, amb un avantatge destacat respecte del Vilafranca, fan un pas enrere per la lluita pel lideratge.

A Les Grasses de Sant Feliu de Llobregat els gols tardaven a arribar en el partit entre Santfeliuenc i Manlleu. L’expulsió d’Albert Canal pel Manlleu al minut 38 de la primera part, marcava el partit. El tram final del partit es feia llarg pels visitants. Eric Ruiz (76) obria la llauna pel Santfeliuenc que acabava guanyant 4-0. Els darrers tres gols arribaven en tan sols tres minuts. Areito (86), Tena (87) i Vega (88).