RCD Espanyol: 5victòries en 6 partits

Cinquena victòria consecutiva del filial blanc-i-blau que lidera la categoria i aguanta la pressió d’un grup de quatre equips que estan a tres punts: Hospitalet, Prat, Santfeliuenc i Ascó. El tècnic de la Pobla, Edu Vílchez, debuta amb victòria davant del Vilafranca

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER
El filial blanc-i-blau és intractable/ FOTO: RCD ESPANYOL

El RCD Espanyol B és el primer equip que arriba a les cinc victòries en aquest inici de temporada i suma una més que respectable xifra de 16 punts sobre 18. Aquesta 6a jornada superava a un Palamós que és l’únic equip que encara no ha pogut guanyar i tanca la jornada com a cuer en solitari (2 punts). Després d’arribar 0-0 al descans, els de David Gallego, posaven la directa amb els gols de BermejoDoncel i Pelegrín. El Palamós, podria entrar al partit fent el 2-1 però es quedava sense poder de reacció.

Amb 13 punts, i empatats a la segona posició hi ha fins a quatre equips. L’Hospitalet es fa fort a casa sumant una nova victòria, en aquesta ocasió davant l’Europa amb els gols de Vélez (59) i Manzi (88). L’AE Prat, protagonitzava la victòria més clara de la jornada, en imposar-se al Castelldefels que encadena la quarta derrota consecutiva. Tres gols matiners en el primer quart d’hora (Lario i doblet de Larrossa) deixava el 3-0 al marcador, i Garzón, a la segona part tancava el marcador amb el quart gol local. El Santfeliuenc segueix en bon estat de forma i resultats, i suma la quarta victòria de la temporada.

En aquesta ocasió superava al Vilassar de Mar (penúltim classificat) per un clar 3-0. Esteban i Maldonado situaven el 2-0 al minut 8 de partit, fet que provocava un matx tranquil pels d’Andrés González que arrodonien la victòria amb un tercer gol de Fuentes a les acaballes del partit. L’Ascó es refeia del gol de Joan Corominas (UAT Horta) a la mitja hora de joc i just abans d’arribar al descans empatava. A la represa, un gol de Saad (m.70) capgirava el marcador per donar-li 3 punts més. L’Horta encaixa la quarta derrota consecutiva en lliga.

L’Hospi d’en Xavi Molist ja suma 4 triomfs/ FOTO: JORDI MESTRES

El Terrassa i Reus Deportiu B es troben a dos punts del playoff d’ascens després d’aquesta jornada. Els dos equips guanyaven per confirmar un bon inici de lliga, superant a Figueres iVilafranca que perdien aquesta jornada. Els egarencs superaven al Figueres per 1-3 en una de les úniques dues victòries a domicili de la jornada, mentre que el Reus Deportiu Bsuperava (3-1) a un Gavà que torna a perdre després d’encadenar dues victòries de forma consecutiva.

Edu Vílchez ja guanya amb la Pobla de Mafumet. En el seu debut com entrenador del filial del Nàstic, s’emportava els 3 punts davant del Vilafranca, en un dels duels més destacats de la temporada. Un solitari gol d’Ivan Vidal (36) donava els 3 punts i la segona victòria consecutiva de la temporada, mentre que el Vilafranca acaba la sisena jornada amb 8 punts.

Segona victòria de la temporada pel Sant Andreu, sumant els primers punts de la temporada fora de casa. Ho feia al camp del Granollers, i feia valer el gol de David López abans de l’hora de partit, i escala posicions a la classificació. El Cerdanyola fa bo la victòria de la setmana passada amb una segona victòria -la primera fora de casa-, després de superar al Santboià per un ajustat 1-2 El Santboià, que es troba en descens al sumar 4 dels 18 punts possibles, desaprofitava l’avantatge al marcador i veia com a la segona part Toledo i Serrano, en quatre minuts, li donaven la volta al marcador pel conjunt verd-i-blanc.