Raúl Paje: “L’Andorra adultera la competició”

El tècnic del Viladecans, Raúl Paje, no es talla abans d’enfrontar-se al nou Andorra de Gerard Piqué aquest proper diumenge. “L’Andorra adultera la competició”, afirma i ho manté amb arguments

MANUEL SEGURA ManuelSeguraM 
El tècnic té clar el camí de l’ascens/ FOTO: SANDRA VERICAT

Raúl Paje, que compleix la seva tercera temporada i mitja al capdavant de la UD Viladecans prepara com pitjor desitjaria el pròxim partit de Lliga davant el nou Andorra. La grip l’obliga a estar al llit i no podrà entrenar amb els seus fins a aquest dijous, però això no li resta ganes ni força per a donar-li voltes i més voltes a aquest xoc.

“No deixa de ser un partit més. La nostra idea és la mateixa: sortir a guanyar”, afirma el tècnic els del Baix Llobregat, qui envia un altre avís més enllà de la frontera: “Ja ha vist a l’Andorra com se les gasten a la categoria en el camp de l’EFAC i, encara que ja portin deu grans reforços, estan per fer”.

N’hi ha tensió, emoció, intranquil·litat abans de rebre al nou i poderós Andorra?

Hi ha il·lusió. Tenim l’equip complet, sabem que cal guanyar per a seguir a dalt i veurem com està el rival a través del vídeo. Aquest mes s’incorporarà Dani Ortiz al grup i estarem tots. Encara queda tota la segona volta per disputar, que ningú s’oblidi.

“Si algú creu que guanyarà 14 partits de la segona volta, s’equivoca”

Pendents dels minuts entre Manresa-Mollerussa, a un punt (31) estan vostès, a 2 la ‘Monta’ i a 3 l’EFAC. Moltíssima igualtat!

Per descomptat. Per això dic sempre que en aquest grup qualsevol pot guanyar a qualsevol i, si hi ha algú que pensa que guanyarà 14 o 15 partits de la segona volta, s’equivoca. A mi em sembla que la competició s’adultera, que l’Andorra adultera la competició.

Per què?

Home! Arriben amb una plantilla nova i els quedarà un equip molt maco. Cal regular l’assumpte de fitxatges com passa a Segona B o a Tercera.

L’arribada de figures com Gerard Piqué al futbol català no és una bona notícia?

Està en el seu dret i crec que tots podem fitxar durant tota la competició, però això cal regular-ho com passa a Segona B o Tercera. Aquestes coses fan ràbia i donen un plus extra als rivals. Piqué sabrà el que fa amb els seus interessos, pot ser graciós i normal en el futbol professional, però a nosaltres ens toca els nassos.

“Piqué sabrà el que fa amb els seus interessos”

Això significa por?

Por a què, a qui? Això significa respecte. Fa ràbia, esclar que en fa, la Lliga deixa de ser el que era per una cosa així, surten grans quantitats de diners… el que s’ha dit, algú hauria de regular-ho.

De cara al diumenge, la seva afició hi juga?

I tant que hi juga! Des de la primera jornada hem estat a dalt i ja hem anat també als quatre o cinc camps més difícils del grup. A casa nostra continuem invictes, ningú ha pogut guanyar i això també implica tenir a la nostra gent sempre recolzant en moments difícils. A Viladecans es fan els partits molt llargs per als rivals, hem remuntat en sis ocasions i la nostra afició és un luxe.

Al febrer s’ho juguen tot.

Sí, però crec que la Lliga es decidirà en altres camps de rivals que van de la zona mitjana cap avall. Fixa’t, per exemple, que l’any passat el Martinenc va pujar sense guanyar en cap dels quatre primers equips.

“Cal estrènyer fort el cul”

Podria competir aquesta Primera Catalana amb l’actual Tercera?

A partir de la desena posició de Tercera, crec que sí, encara que és difícil d’avaluar.

És la seva tercera temporada al ‘Vila’ després d’arribar un llunyà 2016. Sempre ha anat cap amunt (13a plaça, 9a i 4a), anem cap al final de cicle personal?

No. Estic molt bé a Viladecans. Puc treballar molt a gust i vull arribar a Tercera. On millor que aquí? A veure si aquest any ens toca.

En resum: a la travessa posem….?

Un ‘1’, només faltaria. Fins al 28 de febrer cal estrènyer fort el cul.