Raúl Paje es repartirà entre el Viladecans i la Unificació Bellvitge

Sisè relleu en una banqueta de Primera Catalana (Grup II). Destituït David Campillo en el Viladecans, arriba Raúl Paje per compaginar aquesta nova tasca al costat de la del juvenil de la Unificació Bellvitge

Raúl Paje, amb els seus jugadors de la UNI/ FOTO: R.P.
Raúl Paje, amb els seus jugadors de la UNI/ FOTO: R.P.

Nou relleu tècnic en una banqueta de la Primera Catalana (Grup II). Concretament, Viladecans. David Campillo ha estat destituït en aquesta 20a jornada de competició i assumeix el relleu l’entrenador del juvenil de la Unificació Bellvitge, Raúl Paje, qui compaginarà ambdues responsabilitats.

Després d’un parcial d’1 victòria (enfront del Torredembarra) i 7 derrotes, la directiva del Baix Llobregat confia en l’arribada del jove entrenador de la Uni qui compleix la seva cinquena temporada a Bellvitge. Amb una mínima aparició en el conjunt hospitalenc de Segona Territorial, Paje arriba amb totes les il·lusions per mantenir als blancs-i-vermells a Primera Catalana. Disposa de 14 jornades (42 punts) per aconseguir aquesta tasca.

Amposta, El Catllar, Jesus i Maria, Reddis, Terrassa 1906 i, ara, Viladecans són els equips que han substituït als seus entrenadors inicials.