Raúl Matito substitueix a Nacho Castro

Tercer relleu en una banqueta de Tercera Divisió. Raúl Matito substitueix a Nacho Castro al capdavant de l’Horta ja que aquest s’ha compromès amb l’Andorra. Els dos primers destituïts: Moha (Igualada) i Xavi Agustí (Figueres)

Matito, Horta, Tercera
Raul Matito, nou primer tècnic de l’Horta/FOTO: BTV

Dues temporades i mitja ha estat Nacho Castro al capdavant de l‘Horta amb un notable èxit i aquest resultat li ha valgut per a comprometre’s amb l’Andorra de Segona B. No ha estat la primera oferta que li ha arribat al tècnic asturià aquesta temporada, ja que la seva trajectòria ha estat excel·lent i la possibilitat de dedicar-se cent per cent a la seva gran passió li ha decidit a assumir el repte de Prada de Moles.

Finalista de la Copa de Catalunya i disputar un meritori play off d’ascens a Segona B són èxits que ara li porten ara a Andorra, ja que la paraula mantinguda amb el seu president Francisco Carmona s’ha mantingut fins al final. Als seus 48 anys i, després de passar per les banquetes de Guíxols, Escola Sant Felíu de Guixols, Peralada (ascens a Tercera, 2014), Farners i Horta, la nova destinació es diu Andorra.

Nacho Castro, Horta, Matito
Nacho Castro, tècnic del Andorra/FOTO: @Mark_SplashFoto

Matito, un relleu de casa

Assumeix la responsabilitat del càrrec hortenc el seu segon, Raúl Matito. Entrenador amb contrastada experiència en la categoria, ve avalat pel seu ascens a Tercera Divisió amb el Granollers on va estar quatre temporades, i la porterior ‘parella’ de Castro en el Farners i en el mateix Horta des del 2017.