Raúl Matito no es fia ni amb el 4-2

El tècnic del Granollers, Raúl Matito, sap el que es juga aquest pròxim diumenge en el Joan Baptista Milà. Arriba amb un 4-2 favorable, però no es fia d’aquest avantatge

Raúl Matito, entrenador del Granollers / FOTO: ÁLEX GALLARDO
Raúl Matito, entrenador del Granollers / FOTO: ÁLEX GALLARDO

Va renunciar Dani Rizaldos i va arribar Raúl Matito a la banqueta del Granollers fins a acabar aquesta temporada en una segona posició envejable. Però el somni encara no ha acabat i aquest jove tècnic de Montornès vol culminar la seva primera experiència amb un somiat ascens a Tercera. La notícia trista és que no comptarà amb Mario, ja que aquest dilluns s’ha confirmat una fractura greu de peroné. Aquest dimarts se sabrà una mica més.

“El partit de tornada serà molt complicat, amb un ambient brutal i davant un gran rival com és el Santboià. Si anem a especular, si busquem empatar, ho passarem molt malament i no tindrem possibilitats”, avança Raúl sense perdre de vista el 4-2 de l’anada a casa seva. Així que “cal sortir a competir, sortir a guanyar perquè no sabem fer-ho d’una altra manera”.

Després de viure el xoc d’anada amb el suport de “la nostra gran afició”, ara li toca al Santboià i “segur que transformaran la situació com una cosa èpica. Intentarem aprofitar els espais que ofereix el camp i poder controlar la situació”.

Raúl Matito sap que els de José Camilo “han de realitzar un sobreesforç” i que “l’afició també jugarà a favor seu”, així que només queda sortir a competir. Em preocupa que els meus estiguin bé en la seva faceta defensiva i intentar aprofitar els espais que ens deixi un rival que té moltíssima qualitat”