Raúl Agné agafa aire a Sevilla

Dos gols en dos minuts donen vida al tècnic Raúl Agné i a un Nàstic necessitat contra el Betis B igual que els tres punts ajuden a Andorra i Cornellà; només Costa Brava va caure derrotat i només Barça B i Sabadell van empatar

Important i clau victòria del Nàstic en la seva visita a Sevilla enfront del filial del Betis que salva a Agné // FOTO: Nàstic

@JordiMestres_

Des de la jornada 16 no guanyava el Nàstic i ha hagut de ser a la 21 quan el seu entrenador Raúl Agné pugui respirar tranquil enfront del cuer Betis B, a Sevilla. Va costar molt trencar el zero de la porteria del filial andalús, però una vegada va anotar Bonilla (65′), ja es va veure més clar, i Quintanilla (67′) va obrir el camí. Clar que fins que Robert (94′) no va aconseguir el 0-3 ningú va respirar tranquil.

DE RAÚL AGNÉ A RAÚL CASAÑ

També hi havia de sumar el Cornellà de Raúl Casañ, ja que es fan necessaris els triomfs al Municipal i no van desaprofitar l’oportunitat. Gonpi (44′) va col·locar l’1-0 per a major serenitat abans del descans i Moha (64′) va regalar més ordre en els minuts finals en els quals el Linares va col·locar el 2-1 definitiu en temps d’afegit. Els verds surten de la zona perillosa.

Segueixen a la zona vermella Sabadell i Costa Brava encara que els de Pedro Munitis van saber arrencar un punt meravellós de la Línia. Aarón va posar el 0-1 per als vallesans encara que van tenir temps per a igualar els de la RB Linense gràcies a Coulibaly (32′).

D’altra banda, el Costa Brava encaixava una nova derrota (la dècima) amb motiu de la seva visita a l’Estadi Balear. Un gol de Manel Martínez (15′) va ser suficient per als de Xavi Calm que segueixen d’aquesta manera en zona de escollits.

El 'verd' Moha va col·locar el 2-0 en el marcador de Cornellà // FOTO: UE Cornellà

El ‘verd’ Moha va col·locar el 2-0 en el marcador de Cornellà // FOTO: UE Cornellà

A la mateixa zona en la qual ‘dorm’ l‘Andorra perquè va saber aconseguir la seva segona alegria consecutiva. En aquesta ocasió va ser davant l’Algesires i gràcies a un servei de cantonada que va executar Ivan Gil, va tocar Pastor cap endarrere i va desviar el visitant Tomás.

EMPAT I GRÀCIES AL MINI

La jornada va tenir diversos ‘aperitius’ el dissabte amb especial atenció al mini derbi entre Barcelona B i Reial Madrid Castilla. Els de Raúl González, per mediació de Latasa (24′ i 47′) van deixar gelats a Xavi Hernández i companyia, a la llotja, encara que els vint minuts finals blaugranes mereixen aplaudiment. Primer va col·locar un gran gol Matheus (69′) mentre que Jordi Escobar (95′) va posar el 2-2 final per a un filial incrèdul.