Ratxa triomfal per l’EFAC Almacelles

Quart triomf consecutiu de l’EFAC Almacelles en el grup II de la Primera Catalana. Els d’Alberto Gallego tenen la segona plaça de promoció a només quatre punts i volen molt més

Quart triomf consecutiu de l’EFAC Almacelles / FOTO: LLEIDA.COM

La ratxa de l’EFAC Almacelles és excel·lent. De fet, des que van caure derrotats el passat 9 de novembre davant del filial del Lleida Esportiu (Jornada 10), solament han fet que sumar punts: en concret, 6 victòries i un empat, a casa, enfront del potent Sant Ildefons. Aquest diumenge passat confirmaven la quarta victòria consecutiva quan el rellotge marcava els 90 minuts reglamentaris; una pena màxima era resolta per l’Albert Monforte i donava tres punts d’or als locals.

Excepcional trajectòria la de l’equip ilerdenc, doncs vénen de superar a Mollerussa (2-0) i Balaguer (2-1), en el Municipal d’Almacelles, i imposar-se a Rapitenca (1-2) i Igualada (1-4). El pols per a la segona part de la Lliga amb Morell, El Catllar, Santboià, Sant Ildefons Vilanova i Rapitenca és apassionant