Ramon Marimón ja està de tornada

Tres mesos després, el defensa barceloní Ramon Marimón torna a estar a la disposició del seu tècnic en un Terrassa que aquest passat diumenge va empatar a un gol al camp del líder de la #2RFEF3, Huesca

'Beneïda' competència per a la línia defensiva del Terrassa amb l'arribada de Marimón
‘Beneïda’ competència per a la línia defensiva del Terrassa amb l’arribada de Marimón // Foto: Terrassa FC

Ramon Marimón va ser la gran novetat del Terrassa de Jordi López després de més de tres mesos lesionat per un trencament del bessó de la cama esquerra. Aquest episodi ja ha quedat enrere i el defensa, que va fitxar pels egarensc aquest passat estiu, ja està a la disposició.

El futbolista, que va formar part de la banqueta a Osca, no va tenir oportunitat de sortir durant els 90 minuts; tot i això segur que tindrà els seus minuts aquest pròxim diumenge enfront de l’Ebro.

Més competència per a la línia defensiva d’un Terrassa a tres punts de la zona de promoció i a dues del descens.

DUR PROCÉS PER A MARIMÓN

Fitxat aquest passat estiu procedent del Castelldefels, on va estar dues temporades, aquest central no oblidarà mai el 4 d’agost i la platja. Com va escriure el ‘Diari de Terrassa’, era un dia per a “trencar la rutina i sortir de l’escenari habitual de treball”.

El defensa barceloní sempre ha estat un suport per als seus companys // FOTO: Terrassa FC
El defensa barceloní sempre ha estat un suport per als seus companys // FOTO: Terrassa FC

Tot això es va convertir “en un malson per a Marimón en realitzar un mal suport en la sorra i d’un trencament fibril·lar en el bessó es va passar al diagnòstic final”.

“Vènia amb la motxilla plena de motivació pel meu retorn al club i em vaig trobar amb aquest escenari. No va ser fàcil. En aquesta lesió el tema mental és molt important, ja que un dia et sent bé i al següent les sensacions són ben diferents.”, va afirmar.

Agraït a tot el grup que l’ha ajudat en el seu retorn, Marimón torna per a alegria pròpia i, per descomptat, del seu equip