Quique Cárcel: “Temo el que passi en l’Hospi perquè l’estimo”

Va estar cinc anys en el CE L’Hospitalet al capdavant de la direcció esportiva, l’últim any també com a jugador en actiu. Els riberencs van estar molt prop de la Liga Adelante, però el seu ‘home clau’ es va marxar a Girona

Ex director esportiu CE L'Hospitalet i ara  al Girona / FOTO: LAXARXA
Ex director esportiu CE L’Hospitalet i ara al Girona / FOTO: LAXARXA

Quique Cárcel parla amb nostàlgia de la seva etapa en el CE L’Hospitalet. Normal. Les seves últimes temporades les va jugar amb la samarreta riberenca i des dels despatxos va fabricar una gran plantilla per lluitar per un ascens encara impossible. Però es va anar l’estiu passat a Girona i ara l’equip de Montilivi acaricia la Primera divisió.

“Crec que l’Hospi ha fet una gran temporada i jo conec bé el que és la Segona B. Han estat a punt de ficar-se en la promoció d’ascens, una altra vegada, i crec que ha aconseguit alguna cosa molt digna”, diu CárcelFutbolcatalunya. Com no pot ser d’una altra manera, admet que “els últims anys han estat molt bons, però el que passi en el futur no ho sé encara que ho temo”.

Aquest futur és el que pot inquietar a més d’un. “Temo el que passi en l’Hospi perquè l’estimo. Sé d’alguna gent que no seguirà, hi ha coses que han canviat molt i ja veurem”. Segons Quique Cárcel “Kiko Ramírez va complir el seu cicle i, a més, quan un no ho veu molt clar, fa bé a buscar altres coses. M’uneix una molt bona relació amb ell i li desitjo el millor”.