Quina manera de començar, sense vertigen i amb gols!

El Manresa s’ha estrenat aquesta tarda enfront de la UE Cornellà en el seu primer partit de pretemporada com a representant de la Segona Federació amb golejada, sense vertigen i amb gols

El CE Manresa va donar molt bona impressió en la seva presentació enfront de la UE Cornellà // FOTO: UEC

El CE Manresa va donar molt bona impressió en la seva presentació enfront de la UE Cornellà // FOTO: UEC

Només és una primera prova, un primer amistós, amb pocs dies de treball per a Manresa i Cornellà; malgrat això la imatge oferta pels de Ferran Costa en la seva posada en escena enfront dels verds de Gonzalo Riutort ha estat excel·lent.

Poques diferències entre un equip de Segona i un altre de Primera Federació i moltes proves per les dues parts en aquest primer test. La rotunditat del marcador només evidencia una situació puntual però poques conseqüències més.

De fet, aquest 0-3 final (partit disputat al Municipal de Tona) ja figurava en el marcador en el minut 38; els gols de Noah Baffoe (comença com va acabar el curs passat), Jaume Pascual (10′) i David Acedo (38′) van ser claus. A significar la pena màxima fallada per Ruben Enri amb intervenció d’Òscar Pulido (44′).

SENSE VERTIGEN I AMB MOLT DE GOL

Els del Congost van oferir una bona impressió, amb futbol de toc i molt precís enfront d’un rival amb menys dies de treball a la seva esquena i amb diverses incorporacions encara pendents. També segueix com una incògnita el futur escenari dels seus partits oficials, ja que és clar que no podran seguir al Municipal de Cornellà. Tots els números els té la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

El Manresa, fidel a la seva campanya #sensevertigen que han llançat aquesta setmana, van tornar a mostrar fermesa i decisió de cara a la nova temporada 2022-2023 en la Segona Federació.

El segon amistós d’aquesta pretemporada el jugarà el Manresa aquest pròxim diumenge (19 hores, CE Joan Gamper) enfront del Barcelona At. i, d’altra banda, la UEC jugarà el 3 d’agost a la Dani Jarque enfront de l‘Espanyol B.