Què li va passar a la Montañesa?

És la pregunta que tots ens fem: què li va passar a la Montañesa aquest diumenge davant L’Escala? Totes les respostes són admissibles encara que el reconeixement de culpa per part de president, tècnic i jugadors ja donen una

Una gran afició a Nou Barris sempre al costat del seu equip  / FOTO: Al@hueco
Una gran afició a Nou Barris sempre al costat del seu equip / FOTO: Al@hueco

És la pregunta que qualsevol aficionat del futbol, absent a Nou Barris, es podia fer: Què li va passar a la Montañesa? Això volien saber els mateixos protagonistes una vegada es va consumar l’1-6 final enfront d’un magnífic L’Escala.

Els 94 minuts que es van viure a la Bombonera seran un record permanent per a un grup que lluita per fer dos passos endavant quan encara no han donat el primer.

Encaixar tres gols en 41 minuts de joc és un detall que costa recordar al camp d’una ‘Monta’ que sortia a escena amb un balanç de 3 victòries i 1 derrota en les quatre primeres jornades.

LA MONTAÑESA, SENSE EXPLICACIONS

No sols això sinó que a més calia considerar el fet d’haver marcat 8 gols i haver rebut només 3, però el futbol és així i el veterà Toni Texeira es va veure sorprès fins a sis ocasions per part d’un L’Escala estel·lar.

https://twitter.com/ramoncaldere2/status/1454881486474186753?s=20

El treball dels gironins, dirigits per Sergi Luis ‘Sepu’, està donant resultat i aquí està el seu lideratge com a immillorable prova. Els gols de Marçal Sáenz i Pep Vergara s’uneixen a la llista amb Rafa Monti i Jam Baldeh i que li fan líder exclusiu.

CALDERÉ, PEDRO I TONI, RESPONSABILITZATS

Mentrestant, a Nou Barris, es continua rumiant la tragèdia. Primer va ser el tècnic Ramon Calderé qui va reconèixer errors i segon, el president Pedro García i el director esportiu Toni Pérez; després ho van fer alguns jugadors. S’assumeix la culpa (responsabilitat) i se sap que no hi ha una altra sortida que remuntar a Bescanó.

El primer equip de la Montañesa torna al treball aquest dimecres: Mentrestant, Calderé continua buscant respostes encara que no està enfonsat, ja que sap que han de ser tres punts com uns altres.