Què li passa al Masnou?

Set jornades són moltes per no haver trobat encara el camí dels tres punts. Això és el que porta el Masnou de Walter ‘Rifle’ Pandiani sense guanyar i amb la fortuna en contra

El Rifle Pandiani és un lluitador / FOTO: JORDI MESTRES-FC

L’últim exemple l’hem tingut aquest dissabte en el Municipal de Lloret. El Alami i Narcís Caballero van col·locar un 2-0 preocupant en el marcador, Jordi López (51′) va retallar diferències, Expósito va posar el 3-1 que semblava definitiu,però Hamza Cheikh va animar als visitants (80′). Van ser deu minuts en els quals es va fregar un nou empat encara que la fortuna tampoc està en el costat de l’equip del Rifle Pandiani.

El Masnou acumula 2 empats (Avià i Girona B) enfront de 5 derrotes (Horta, Manresa, Ripollet, Andorra i Lloret), és el cuer del Grup I de Primera Catalana, és el quart equip menys golejador (7), al costat d’FP Hermes, Farners, Llagostera B i Avià, i han encaixat més que ningú (16). Què li passa a aquest Masnou? Segur que El Rifle té la solució.