Què li passa al juvenil blaugrana d’Òscar López?

Tercera derrota del primer juvenil del FC Barcelona de la mà d’Òscar López aquesta temporada, xifra idèntica a la totalitat de cursos passats

Òscar López és el tècnic del primer juvenil del conjunt blaugrana // FOTO: FC Barcelona
Òscar López és el tècnic del primer juvenil del conjunt blaugrana // FOTO: FC Barcelona

Només han passat onze jornades de competició de Lliga per al juvenil del FC Barcelona encara que acumular ja tres derrotes és un balanç inesperat. L’equip dirigit per Òscar López, que va caure aquest passat diumenge a Sabadell (3-1), ve de conèixer la derrota a Saragossa (3-2) i a Cornellà (2-1).

Nou punts que s’han escapat, la mateixa xifra que van sofrir les temporades 2022-2023 (30 partits) 2021-2022 (34 partits) i 2020-2021 (1a Fase, 19 partits).

UN JUVENIL IL·LUSIONANT

Cert que els xavals del juvenil han de complir amb la seva etapa de formació encara que el signe de negativitat amb onze punts perduts ha de preocupar.
Figurar a hores d’ara del curs com el tercer realitzador del Grup III, al costat de Real Mallorca, i amb 11 encaixats, com el líder Badalona i Mercantil (novè), no deixa de sorprendre.

Cert és, i cal dir-ho també, que aquest juvenil blaugrana acumula 4 temporades consecutives com a campió de la Divisió d’honor.

L’ESPANYOL, ÚNIC INVICTE

Ara com ara val destacar la condició de primer classificat del sorprenent Badalona de Genís Sampietro i la realitat d’invicte de l’Espanyol de Javi Chica.

Els blanc-i-blaus, conjunt menys golejat del grup amb 8 gols, sumen 6 triomfs per 5 empats, la qual cosa els serveix per a mantenir-se en la tercera plaça de la classificació.

Espanyol-Damm, Sabadell-Espanyol i Espanyol-Barcelona (Jornada 14a -10 desembre) són 3 partits a destacar immediatament.