Quarta victòria consecutiva d’un gran Nàstic

Un gol de Pablo a Barreiro s’ha traduït en la quarta victòria consecutiva d’un Nàstic que torna a acariciar la zona noble de la categoria

Barreiro ha pogut veure aquest diumenge a un pletòric Nàstic i gràcies a un gol de Pablo ha sumat els tres punts en joc // FOTO: Nàstic Tarragona
Barreiro ha pogut veure aquest diumenge a un pletòric Nàstic i gràcies a un gol de Pablo ha sumat els tres punts en joc // FOTO: Nàstic Tarragona

DECLARACIONS

ALBERTO VARO

“Gràcies a Alberto Varo i gràcies a tots… Les condicions eren molt difícils i ho sabíem. Hem fet el partit que anàvem treballant, i necessitàvem aquesta sort, però remarcar el treball de tots. En la celebració ja s’ha vist la pinya que som”. (TARRAGONA RÀDIO)

“Aquesta categoria tots els anys és semblant. Com menys tardis a tindre una bona dinàmica millor, ens hem d’ajudar dels bons resultats últims. Aquesta temporada trenquem rècords i aquest any tenim una bona oportunitat”

PABLO FERNÁNDEZ

“Últim partit amb la màscara!… El meu canvi ha estat en un cop, he tingut una mala nit al lavabo i això no afavoreix al joc. És un orgull veure els teus companys jugar així i en un camp com aquest. Si perdem sortim orgullosos, imagina’t guanyant”. (TARRAGONA RÀDIO)

DANI VIDAL

“Volem un equip que sàpiga jugar a diferents coses, diferents escenaris. Sabiem que avui podia passar, si ells van líders és per algun motiu. Tenen jugadors que van a 1a Divisió. Han arribat més, però tenim a l’Alberto (Varo)” (TARRAGONA RÀDIO)

“Ens posaran les coses difícils, i faig una crida a l’afició. Amb ells som més forts”

JOSEP MARIA ANDREU, PRESIDENT NÀSTIC

“Content i feliç. Hem defensat amb tot, quan ha donat 4 minuts patia com una animal. El Varo ha tret una mà increïble, victòria de prestigi davant d’un gran equip. És per agafar confiança moral”. (TARRAGONA RÀDIO)

“Està clar que potser abans de Nadal van ser setmanes complicades, però quan el club fa una aposta en un entrenador de 30 anys és així. És normal que et diguin el que pensen. Els hi hem de retornar la confiança. Totes les victòries són molt importants”.

“Avui s’ha notat que necessitem un recanvi pel Pablo, però el recanvi és el Gorka. Mantinc que hem de fer incorporacions que pugin el nivell de la plantilla. S’ha vist que tots estan preparats, i d’això es tracta, que ens ho posin difícils”.

“Estem tranquils des del primer dia de mercat. Hem fet una plantilla amb els jugadors que volien. No veig que el Nàstic pugui canviar jugadors. Tots contribueixen. No ens hem de posar nerviosos”.

“La confiança amb el Dani està des del final de la temporada passada. Només hem apretat alguna “clavija” que s’ha d’estrènyer en moments difícils. Sabíem que avui no se’ns podia escapar el partit”.