“La plaça de la Montañesa ni es ven ni té preu”

“Porto onze anys aquí i ja hem fet molts números, i hem valorat tot el que s’havia de valorar, per això puc dir que aquest diumenge sortirem a guanyar i, qui dubti, allà amb la seva consciència”, declara a ‘Futbolcatalunya.com’ a peu de telèfon el president Emilio Llamas ja que aquests dies “sona una barbaritat. És el que toca i ho fem amb gust”, afegeix poc abans de sortir corrent per veure si pot convèncer “algun patrocinador”. No para.

Llamas se segueix sorprenent per la manera com s’estan desenvolupant uns esdeveniments que han servit per escoltar veritables tonteries. “Quan vam arribar a Sestao la setmana passada es pensaven que ens anaven a guanyar fàcil, que seria un ‘bufar i fer ampolles’. Deien que vindrien amb avió, estaven preocupats per l’horari del seu avió i no es creien que la nostra plantilla és admirable i que som una pinya. Remuntar un 1-0 era possible, després va arribar l’empat i encara es van trobar el segon”, comenta orgullós l’estendard d’una institució popular i exemplar.

Un altre detall que no ha escapat als seus rivals és el pressupost amb el qual s’han mogut aquesta temporada “perquè quan l’hi vaig dir als de Sestao –afegeix Llamas– no s’ho creien. El primer equip ronda els 80.000 euros. Si mirem a Reus, Espanyol B o Gavà, per exemple, hi ha una gran diferència. Per això crec que, si pugem, i aconseguim 400 o 500 socis més, no hauríem de tenir problemes per jugar a 2a B”. El que el president de la Montañesa vol deixar molt clar és que la plaça, en el cas d’ascens, no està en venda: “Aquí no venem fum i som molt clars: la plaça de la Montañesa ni es ven ni té preu. Ni Espanyol ni Gramenet ni ningú. Està clar? Sempre he dit que no hi ha millor jutge que el temps, així que tant de bo ho puguem viure a 2a B. El veig, el veig. Els meus socis estan molt il·lusionats i els meus jugadors i els tècnics també, així que anem a per totes. Aquest diumenge serem 3.000 persones a Nou Barris i això és impressionant”.

Un últim recordatori per part d’Emili Llamas a “la penya El Hueco. Ens han donat la vida durant tota la temporada i cal donar-los les gràcies”.

FOTO: FUTBOLCATALUNYA.COM