Punt final a la bona ratxa del Gimnàstic Manresa

Un bon Barça fa valer la seva condició com a lider de la categoria i no es deixa sorpendre per l’equip revelació, el CE Europa; el RCD Espanyol, nou líder. A la LNJ, 1.300 espectadors a Horta, impressionant!

XAVIER RUIZ
Victòria contundent del Barça/ FOTO: FRAN CAPELL

A priori habia de ser un partit més igualat però els blaugranes van sortir molt enxufats i ja als 12’ ja s’habien avançat al marcador. Un bon inici a la segona amb dos gols mes en 11’ van sentenciar el partit i ja a les acaballes un gom obra d’Ansu deixava el definitiu 4-0 davant l’Europa.

D’altra banda, el partit Nàstic de Manresa-Espanyol es va decidir amb una jugada d’estratégia a la recta final que va ser obra de Nico als 76’. L’aposta defensiva, aquesta vegada, no va donar els seus fruits i els de Moisés Hurtado ens van endur els 3 punts en joc tot i que van ser molt treballats. Punt final a la bona ratxa del Gimnàstic amb quatre partits consecutius invicte (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Moltes igualades

Empat entre el Girona i el Saragossa (1-1) en un duel interesant i emocionant que es van avançar els locals a la primera part amb gol de Resta però van veure com al minut 80’ els hi empataven; a partir d’aqui els locals es van volcar a l’atac però ja no van estar a temps.

Un altre empat el que es va registrar entre el Lleida E. i el Reus 1-1, partit molt igualat i una part per cada equip. Va sortir molt fort l’equip roig i negre a la primera part i es va avançar al marcador molt aviat per obra d’Espi als 11’; als 28’ van empatar els locals per obra de Sebi als 28’. Ell mateix va tenir l’ocasió per decantar la balança per al seu equip, però va errar un penal a la segona part i ja el marcador no es va moure mes.

Mateix resultat també a Tarragona entre el Nàstic i el San Francisco, on es van avançar els visitants amb un dubtós gol, amb posible fora de joc, peró que van poder contrarrestar als 34’ amb el gol de l’empat obra d’Iker Cid; els locals ho van intentar a la segona part, però la bona col.locació dels visitants defensivament va fer que no es mogués més el marcador.

Boom a Son Bobiloni

Sorpresa majúscula a Son Bobiloni a on la Penya Arrabal va marxar amb els tres punts en joc gràcies a dos gols de penal transformats per Guille Esteban i a on el Mallorca es va veure incapaç de superar la ben plantada defensa dels visitants deixant 1-2 definitiu.

El RCD Espanyol de Blanco, nou líder/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Bon punt l’aconseguit per el Cornellá amb el xoc davant l’Olivar a on els locals van sortir forts i es van avançar als 21’ per un penal assenyalat i que va transformar Herrero, a la segona part elsa verds van apretar l’accelerador i van portar el pes del partit i  a a les acaballes, als 86’ va veure recompensat el seu treball amb el gol de l’empat, obra de Manso.

I per tancar la jornada, 1-1 entre Manacor i Stadium Casablanca que serveix per deixar les coses com estaven, tots dos equips tancant la clasificació.

LNJ: Gran ambient al Feliu

El partit de la jornada no va defraudar i va ser emocionant fins al final amb 1.300 espectadors a la graderia. Damm i Barça van firmar un empat 1-1, es van avançar els visitants amb un gol a la mitja hora obra de Raul; a la segona part la Damm va ser el dominador del partit però van haber ocasions per tots dos equips, i qui va estar més encertat va ser Joan Berge als 80’ per establir el definitiu empat entre dos dels clars aspirants al titól. (Veure MARCADOR i CLASSIFICACIÓ)

Per la seva banda l’Espanyol  va aprofitar aquest empat per colocar-se com a lider despres de superar per 4-1 al Palamós, tot i que els visitans es van avançar al marcador als 35’; dos doblets de Juan Julian i Baquero donarien la volta al marcador i jornada rodona per als pericos. Golejada 4-0 del Mercantil davant del At. Segre que als 41’ van veure com es quedaben amb un home menys cosa que va saber aprofitar els locals per guanyar sense problemes.

Hat trick de Gerard i triomf del Vilaseca

Mateix resultat 4-0 entre el Jàbac i el Mollet amb un hat trick de Gerard que dona els tres punts als locals i deixen al Mollet com a colista. Bon partit del Badalona a Cornellà a on va portar el pes del partit i es va emportar els tres punts amb el definitiu 1-2, tot i que els locals ho van intentar pero resultat just.

Els de Lorenzo Cózar van golejar/ FOTO: E. BERZOSA

Empat 1-1 entre Girona i Mataró a on els visitants amb un plantejament defensiu els hi va donar resultat i despres d’anar gaire be tot el partit a remolc al marcador Sholl va aconseguir el gol de l’empat als 87’. Mateix minut magic en el partit entre el Nàstic de Tarragona i el Girones Sabat a on Nil va aconseguir el definitiu 1-0 i que deixaba els tres punts a casa, destacar la millora del joc per part dels gironins que venien de una ratxa terrible de resultats pero sobretot de joc.

Victoria contundent del Vilaseca 4-1 davant d’un Llagostera que va tenir les seves ocasions pero que no van estar encertats de cara a porta, tot el contrari que els locals que no van perdonar i van sentenciar el partit, destacar el doblet d’Aron.

Partit igualat entre el Bellvitge i el Sant Andreu a on un gol de Victor als 22’ va servir per donar  la victoria als locals 1-0 , que no guanyaven desde el pasat 8 de setembre, tres punts molt necesitats