Puigcerdà, punt de sortida per a la Damm 2017-2018

El CF Damm vac omençar aquest passat mes de Juliol i va completar el seu stage de pretemporada a Puigcerdà a les ordres de Roger García. Els cervesers volen  ficar-se aquest any en la Copa

EDUARDO BERZOSA
Roger García i Albert Puigdollers, al capdavant del CF Damm/ FOTO: EDUARDO BERZOSA

Disposats a tot i a barallar per arribar el més lluny possible, com sempre. Aquest és el repte del CF Damm en la Divisió d’Honor juvenil l’inici del qual de temporada serà el proper tres de setembre en el Narcís Sala enfront dels de David Prats.

El planter, que tornarà a dirigir Roger Garcia i el seu inseparable Albert Puigdollers, compta amb les incorporacions de Carlos García (Espanyol), Arnau Fàbrega (Sants), Ferran Vera (Espanyol), Ricard Cabrera (Júpiter), Patrice Sousia (Barcelona), Soufian (Mataró) i Àlex Segura (Nàstic) -màxim golejador de la pretemporada amb tres gols.

Durant la setmana de stage a Puigcerdà on han ‘carregat piles’, els cervesers han disputat dos partits de preparació enfront de la selecció d’Andorra (0-1) i enfront del juvenil B (3-0) i ultimaran la seva posada a punt amb diversos amistosos més fins que d’inici la Lliga al setembre.

L’objectiu per a Roger i companyia demana ficar-se en la propera edició de la Copa del Rei i aconseguir una plaça per mesurar-se enfront dels grans de la competició. Després d’acabar a la cinquena plaça, igualats amb el Cornellà a 53 punts, la passada temporada 2016-2017, encara està molt present la segona plaça de la campanya 2014-2015 a deu punts del campió RCD Espanyol.

CF Damm 2017-18, juvenil A i B a Puigcerdà/ FOTO: E. BERZOSA