Puchi i Iván Rodríguez, mestre i alumne

Podrien ser pare i fill, entrenador i jugador, però el mític Puchi i el jove Iván Rodríguez coincideixen a sumar 2.150 partits en una banqueta. Actualment dirigeixen la EF Guineueta i el Premià, respectivament

Iván Rodríguez i Puchi, alumne i mestre a les banquetes del futbol català / FOTO: EDUARDO BERZOSA

PER: EDUARDO BERZOSA

Es van trobar diumenge passat 15 en el Complex Esportiu de la Guineueta, en partit oficial. L’històric Puchi complia el 1.730 com a tècnic en una banqueta, si els comptes no fallen (i poden fallar), per 450 del jove Iván Rodríguez, en la seva segona temporada al capdavant del conjunt del Maresme. Mestre i alumne es van fer una bona abraçada abans de començar, van lluitar com sempre durant el partit i es van acomiadar amb un empat, com mal menor.

“La veritat és que no el conec molt, però sempre m’ha encantat com a tècnic pel poder que té perquè els seus jugadors confiïn en ell. Fa unes plantilles molt competitives encara que, a priori, no ho puguin ser”, afirma Iván Rodríguez sobre un dels degans de les banquetes a Catalunya. “Futbolísticament tenim poc a veure, ja que el Premià, per les nostres condicions de plantilla, toquem una mica més la pilota, anem menys al joc directe, però a Puchi li ha donat molt resultat i cal aplaudir-li”, afegeix.

EL MAJOR REPTE

Iván, que prepara el difícil compromís d’enfrontar-se al capdavanter, EF Mataró, aquest diumenge vinent (12 hores), aplaudeix el treball de Puchi, ja que “té molt mèrit tenir la seva trajectòria. Tampoc és fàcil que tothom et faci cas en un grup tan ampli com és una plantilla de futbol”.

El Premià, situat a la tercera plaça al costat de l’equip de Puchi, i a deu punts del capdavanter, viurà aquest diumenge un partit clau. “Estan molt forts i deu punts són molts, però sortirem per totes. Si no podem aconseguir aquesta primera plaça, lluitarem per la promoció d’ascens”