Prohibeixen a la premsa preguntar en la presentació de la Copa Catalunya

Ja que els presidents del FC Barcelona i RCD Espanyol, Sandro Rosell i Daniel Sánchez Llibre, respectivament, no van poder assistir ni el del CE L’Hospitalet va ser convidat personalment per part de la Federació, tant els clubs participants com la pròpia Unió de Federacions Esportives de Catalunya van delegar en els seus directius.

Tampoc no van acudir a la trucada impredictible de la FCF cap dels tres entrenadors el que va fer que Bojan Krkic, Sergio García i Cristian Alfonso assumissin tot el protagonisme

NOTA DESAGRADABLE

La nota desagradable de la matinal la va protagonitzar el president de la FCF, Jordi Casals, i la seva junta directiva, per extensió i conformitat, ja que, després del seu discurs, va negar als mitjans de comunicació la possibilitat de preguntar públicament “ja que així s’havia acordat”, segons paraules de la cap de premsa, Anna Gumà, i amb el beneplàcit del director de comunicació, Carles Domenech.

“El primer que he de fer és donar les gràcies a la premsa per la seva gran resposta a la trucada de la FCF per la Copa Catalunya”, va dir Casals en una contradictòria presentació en la qual va destacar “TV3” potser perquè, segons fonts properes a Televisió de Catalunya, abonaran 80.000 euros per la transmissió d’un triangular que podria perdre tot l’interès si l’Espanyol guanya els dos primers partits de 45 minuts davant de L’Hospitalet i, després, contra el FC Barcelona. Va excusar Rosell i Sánchez Llibre, va agrair la presència del directiu responsable del CE L’Hospitalet, encara que ni va esmentar el seu nom, i va tornar a repetir, una vegada més, que “en breu, presentarem un nou projecte”.

La sorpresa de la crida a la premsa va arribar quan van acabar tots els discursos i les correctes preguntes de la cap de premsa als futbolistes ja que Jordi Casals havia donat l’ordre de no facilitar el micròfon comú als mitjans assistents.

La fase final d’aquesta Copa Catalunya 2009 es disputarà el dia 1 de desembre amb entrades a vuit euros (general) i a quinze (tribuna). El repartiment dels ingressos anirà per a Gramenet, L’Hospitalet i Federació ja que Barcelona i Espanyol cedeixen els seus percentatges als clubs citats anteriorment encara que també podria portar-se una petita part el futbol base del CE Sabadell. El vet de la Federació va impedir saber alguns assumptes més pendents com el rival de Catalunya el pròxim 29 de desembre o l’estat dels deutes que encara reclamen des d’Argentina o des de la Mutualitat Asisa.

FOTO: FUTBOLCATALUNYA.COM