Primera derrota de la Lliga per l’Andorra en el Guinardó

Amb dos partits pendents, l’Andorra d’Emili Vicente ha caigut en el Guinardó en una jornada en la qual l’Horta es recupera i el Sant Juan At. Montcada és l’únic que venç fora de casa

El Martinenc guanya al Andorra/ FOTO: DANI FALCÓN

Jornada 12a en la Lliga i primera derrota en la Lliga de l’Andorra d’Emili Vicente a les mans d’un Martinenc que ja havia deixat escapar 10 punts dels 18 disputats a casa seva. En aquesta ocasió, els de Miguel López es van col·locar 2-0 en el marcador abans del descans para passar a patir els últims cinc minuts com mai. Va marcar Espinosa i els ‘diables vermells’ van patir.

Bé està el que bé acaba i això ha de pensar l’Horta de Xavi Molist després de sumar 1 punt dels últims sis i, si va ser de penal, no passa res. Arranz no falla, porta 12, i aprofita l’ensopec d’un seguidor al qual li queden sis en joc pendents.

Quatre victòries locals -per la mínima-, quatre empats i un únic triomf visitant va ser el balanç d’aquesta 12a Jornada amb 18 gols (10 gols i 8 visitants). Només dos punts separen al tercer (Mollet) del vuitè (FPHermes) de la mateixa manera que 2 punts marquen el territori del 9è (Sant Cugat) al 14è (Sant Joan At. Montcada).

PRIMER TRIOMF

Especial alegria es van portar els de Pinti amb dianes de Marc Gracia i Álvaro Gómez en només 24 minuts en la qual és la seva primera victòria a domicili. Treball, esforç i il·lusió donen premi final.

Sergi Arranz mai falla/ FOTO: FUTBOLCATALUNYA

Per la mínima es van resoldre també els duels de Farners i Vic. Els de Santa Coloma segueixen lluitant per sortir de la zona d’abaix igual que el cuer Masnou per deixar la cua de la taula. L’arribada de Juan Carlos Torres necessita temps. En el minut 60 va sentenciar el 2-1 final Rovira

QUATRE EMPATS

Montgat, Sant Cugat, Llagostera i Mollet van acabar amb empats. FP Hermes i el filial del Girona ho van fer a zero, Sant Cugat i Sants, igual que Llagostera i Avià, ho van fer a un i, finalment, Mollet i Ripollet a dos.

Oriol Fernández va amargar el matí als blanc-i-verds de Magòria amb un gol al minut 89, l’Avià (rei de l’empat) ja porta vuit, -va empatar Gorrea 48′- i els de David Ruiz van salvar un punt davant el Ripollet de David Cruz. Dues vegades es van avançar els visitants, dues vegades van igualar els locals.