Primer pas positiu per Nàstic i Europa

Nàstic i Europa no ho tenen malament per a la volta. Els grana esperaran a casa seva a l’Osca, amb 0-0 en l’anada, i els escapolats viatjaran a Jerez després de guanyar 1-0 a Gràcia. Partits d’anada de promoció d’ascens a 2a A i 2aB, respectivament

Javi Lara anota el primer gol escapulat/ FOTO: www.europa.cat
Javi Lara anota el primer gol escapulat/ FOTO: www.europa.cat

Nàstic i Europa hauran de decidir si puja directament a la Liga Adelante o a la segona fase d’ascens a 2aB , respectivament, d’aquest proper diumenge 31. Així ho marquen els resultats assolits a Osca (0-0) i en el Nou Sardenya, respectivament. Nàstic-Osca jugaran a les 12 del migdia mentre Jerez-Europa ho faran a les 19 hores.

Segur que els 6.000 espectadors que aquest diumenge han acudit a l’històric Alcoraz d’Osca seran superats en el Nou Estadi. No obstant això, els de Vicente Moreno hauran de caminar amb cura, ja que el 0-0 sempre és inquietant. Juanjo Camacho, pels locals, i Iago Junior, pels visitants van protagonitzar les dues grans ocasions del partit.

Gol de Javi Lara

Qui sí va marcar va ser l’Europa amb motiu del partit davant el Jerez. Mínima victòria, però suficient per viatjar aquest diumenge vinent amb la seva porteria a zero. I això que Javi Lara va avançar als escapolats en el minut 3 encara que aquí van acabar totes les intencions dels uns i els altres.

Marcadors Cap de Setmana-Promocions
Marcadors Cap de Setmana-Promocions