Presentat el Catalunya-Tunísia a la Generalitat

El president de la FCF, Andreu Subies, ha presentat el partit de la Selecció Catalana Absoluta al Palau de la Generalitat. El partit es jugarà el proper dia 28 a les 18.45 hores

PREMSA FCF
Catalunya-Tunísia  es jugarà el pròxim dimecres 28 de desembre/ FOTO: FCF
Catalunya-Tunísia es jugarà el pròxim dimecres 28 de desembre/ FOTO: FCF

El Saló Torres Garcia del Palau de la Generalitat de Catalunya ha acollit la presentació del Catalunya-Tunísia del pròxim dimecres 28 de desembre, partit que es jugarà a Montilivi (Girona, 18.45 hores). L’acte ha estat presidit per la Consellera de la Presidència, Neus Munté, acompanyada del Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, el president de la FCF, Andreu Subies, el president de la UFEC, Gerard Esteva, els vicepresidents de la FCF Josep Llaó, Joan Soteras, Joan Josep Isern, Pere Guardiola, Jordi Terési i el directiu i delegat a Girona, Jordi Bonet.

La Consellera Munté ha rebut a tots els assistents a la sala d’Arxius de Comptes i, posteriorment, s’han dirigit al Saló Torres Garcia. El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, ha obert els parlaments mencionant que “quan arriba el Nadal significa una oportunitat per mostrar les Seleccions Catalanes sobre el terreny de joc, tenint com a plat fort la Selecció Catalana de Futbol. Aquesta presentació em serveix per agrair als responsables del futbol català que comptin amb el govern de Catalunya i per mantenir viva la internacionalització de la seva Selecció. Animem a la participació el dia 28, sobretot a la gent Girona, però també a la resta de ciutadans del país”.

El president de la FCF, Andreu Subies, ha “agraït el suport incondicional que ens dóna el govern català. Portem 19 anys fent partits de la Selecció que donen rellevància al nostre esport, al futbol, i a la nostra cultura. Són actes importants des del principi fins al final que mostren què som i què representem. Aquest serà el sisè partit que organitza aquesta Junta Directiva, mostrant que som una Junta constant, compromesa i amb un valors que ens demana el país. Hem anat a Girona per la situació que es viu allà amb el Girona, el Llagostera…, i pel suport que donen a aquest tipus de compromisos. El futbol ha ajudat a altres esports per marcar aquest camí. Tots estem molt compresos amb aquest projecte i molt il·lusionats. És un partit de màxim nivell”.

El president també ha fet un agraïment “a tots els clubs de Catalunya, ja que és un partit on el protagonisme el tindran els federats i els clubs, els principals implicats són gent del futbol. Sense la premsa, la societat i el govern de Catalunya és molt difícil portar a terme aquest tipus d’actes internacionals”.

Per la seva part, la Consellera de la Presidència, Neus Munté, ha comentat que “un any més, el partit de la Selecció Catalana de futbol és un esdeveniment que es fa possible gràcies a la determinació de la FCF i també a la voluntat dels nostres clubs i els seus jugadors, que mereixen tot el suport institucional de la Secretaria General de l’Esport. El dia 28 de desembre se celebrarà el partit a Montilivi, a Girona, una ciutat que té un teixit social i esportiu molt potent. De fet, a tot el territori tenim un potencial esportiu altíssim, tant masculí com femení. El proper dimecres 28 tindrem una nova oportunitat per posicionar-nos davant el món reivindicant el dret de poder competir a nivell internacional; i per mostrar els nostres valors, una determinació molt clara i exhibir amb molt orgull els colors de la Selecció Catalana, uns colors que molts jugadors voldrien defensar. Serà una exhibició de futbol, un gran espectacle, i una nova oportunitat per reivindicar-nos davant el món amb la nostra Selecció de futbol”.

El president Subies ha fet entrega d’una samarreta de la Selecció Catalana a la Consellera Munté. Per finalitzar l’acte, les autoritats han realitzat una fotografia conjunta amb el trofeu del partit.