Preocupació i incertesa en el futur del Gavà

El CF Gavà viu hores preocupants i tibants. De fet, l’ambient de preocupació s’arrossega des de fa diversos dies i té al seu president, Manuel Maniega, com a executor de canvis inesperats

El president del Gavà, al sorteig de la Copa Catalunya / FOTO: F.C.F.

L’estranya situació que es viu al CF Gavà no és nova per tots aquells que segueixen el dia a dia del club, però el silenci del president de l’entitat, Manuel Maniega, ha creat un ambient de misteri i preocupació que només coneix ell. Segons ha pogut certificar Futbolcatalunya, el mandatari blaugrana ha decidit prescindir d’un grup gestor, personificat en tres pares del futbol base i del que tothom estava molt content, per una agència de representació de futbolistes que “canviaran el present i el futur” de l’entitat.

Aquesta és la informació que ha arribat a aquesta Redacció i de la qual es va fer ressò un mitjà de comunicació aquest matí de dissabte (http://cfgava.blogspot.com.es) sota el títol de ‘El Gavà, cabeza abajo’. Aquí s’adonava del present i futur del club sota la direcció de Maniega encara que les hores han servit perquè l’autor de l’escrit (@havokcfgava) hagi afegit textualment que “ante la exigencia de eliminar las informaciones publicadas esta mañana en esta entrada incluida la amenaza de tomar acciones penales contra mi persona, he tomado la determinación de eliminar el contenido tal y como me ha  solicitado”.

Rara, polèmica i intrigant solució del mitjà digital, encara que molt respectable, per descomptat, que augmenta la incertesa a l’entorn d’un Gavà que aquest diumenge espera a l’Ascó a casa i on acudirà molta gent, ja que s’ha produït una crida general a tota la família esportiva del club. Segons detalls dels quals ha pogut prendre nota aquesta Redacció, Maniega, que ha mantingut al marge totalment a tècnics i plantilla de l’assumpte, va lliurar una carta de comiat als tres gestors del club (societat MSA) i ha anunciat en el seu cercle l’arribada de gent nova que canviarà totalment la filosofia dels blaugrana. Aquest diumenge pot haver-hi més llum entorn d’una entitat que sempre ha estat modèlica.