Preocupació en la FCF per la detenció de Subies

Dura jornada la viscuda a la seu de la Federació Catalana de futbol amb una operació policial que ha portat la detenció de l’expresident Andreu Subies

La Guàrdia Civil, present en els locals del carrer Sicília/FOTO: RAC1

Una escarida nota pública de sis línies resumeix l’enorme preocupació que s’ha instal·lat aquest dimarts en la Federació Catalana de futbol. El dispositiu policial que ha portat a les instal·lacions del carrer Sicília i a la Mutualitat de futbolistes a la Guàrdia Civil, i que ha acabat amb la detenció de l‘expresident Andreu Subies i el exdirectiu Josep Contreras, ha multiplicat tot tipus d’especulacions.

Segons la Cadena SER, una denúncia anònima ha elevat a set les persones relacionades en un presumpte delicte d'”administració deslleial i/o estafa, apropiació indeguda i corrupció entre particulars”. Tot això formaria també part de la recerca pel ‘cas Soule’ que va acabar també amb la detenció del president Angel Villar.

Subies i Contreras prestaran declaració, segons ha informat Mundo Deportivo citant a l’advocat Josep Domingo Valls, aquest dimecres en el Jutjat de Tres Cantos a les nou del matí. “José Domingo Valls s’ha mostrat optimista sobre la posada en llibertat d’Andreu Subies després de comparèixer davant el magistrat”, afirma MD

Rubiales vol transparència

Qui no va perdre el temps per afirmar que el futbol espanyol desitja la major transparència possible va ser el president de la RFEF, Luis Rubiales, ja que “aquest és el compromís que existeix amb la Justícia des de la RFEF i tant la transparència com el rigor són valors d’aquesta la Federació “. A més, espera que “la presumpció d’innocència es faci efectiva”.