Preocupació a Vilafranca per Pol Via

Vilafranca va perdre molt més que tres punts aquest passat diumenge davant el Manresa, ja que la lesió de genoll del seu jugador Pol Via és molt pitjor. Una ressonància determinarà l’abast de la baixa del davanter

La lesió de Pol Via és molt que pitjor que la pèrdua de tres punts // FOTO: FC Vilafranca
La lesió de Pol Via és molt que pitjor que la pèrdua de tres punts // FOTO: FC Vilafranca

@ManuelSeguraM

El Vilafranca va sofrir molt aquest passat diumenge a casa seva enfront del Manresa i pitjor el va passar quan, a falta de cinc minuts per al final, es va lesionar el seu jugador Pol Via. No hi ha dubte que aquest KO fa molt de mal més al tècnic Ivan Moreno i a la plantilla que la pèrdua dels tres punts.

Aquest dilluns, el futbolista ha passat per la corresponent revisió mèdica i queda pendent dels resultats d’una ressonància mèdica. Per cert, exquisida l’atenció del Manresa en tot moment i després del partit, detall que agradecidó el mateix protagonista.

EL VILAFRANCA, ‘TOCAT’

Aquesta baixa de Pol ha afectat molt a un grup que no guanya des del passat 19 de desembre i que ara està en la 9a plaça de la classificació. “No fa molt bona ‘pinta’, ja que sembla tenir el lligament tocat en un genoll que ja havia tingut problemes fa un parell d’anys”, afirma.

El 0-3 al descans es va traduir en el següent missatge a la plantilla: “Els vaig dir que, si pogués, canviaria a vuit jugadors i al míster, però com no es pot, calia treure una mica d’orgull i a veure si podem marcar un gol”. No va anar així i van encaixar un més.

Dos empats i quatre derrotes consecutives és una estadística inèdita en l’equip de Moreno. “Estem en una dinàmica horrorosa, crec que la pitjor des que sóc aquí”; no obstant això, “el pitjor del futbol són les lesions i no les males dinàmiques perquè aquestes es poden superar. És a dir que tranquil·litat, continuar confiant i a lluitar”.

L'excel·lent davanter vilafranquí està pendent de més resultats per a saber l'abast de la seva lesió // FOTO: FC Vilafranca
L’excel·lent davanter vilafranquí està pendent de més resultats per a saber l’abast de la seva lesió // FOTO: FC Vilafranca

IVAN MORENO, CONVENÇUT

El tècnic, que no dubta dels seus futbolistes perquè “ells volen i desitgen superar un moment ple de dubtes i això costa; els puc retreure poques coses”. El bo és que Vilafranca és una entitat que “ens cuida molt; és gent molt conscient del que s’ha fet fins ara i no ens toquen l’esquena quan les coses no van bé”

Ivan Moreno assegura “estic preocupat, però convençut que això, aviat o tarda, canviarà” i es basa en el fet que “tinc la matèria primera per a donar-li la volta. No estic alarmat, sí que estic preocupat i cal treballar perquè vegin que som millors del que sembla”.

El pròxim partit a Riudarenes contra el Girona B pot ser l’inici de la recuperació. “Crec que hem sofert falta de concentració donada per falta de confiança”, argumenta. És més, “quan un equip ha estat capaç de fer el que hem fet nosaltres vol dir que som capaços de fer-ho. Per què s’ha perdut això?”.

En resum: “Ara es dubta del company, de l’entrenador, d’un mateix, del sistema de joc… i el que cal fer és centrar-nos en el que podem dominar”. Aquesta és la sortida.