Preocupa la lesió de Sergio Urbano a Vilassar de Mar

Diumenge passat va tenir doble protagonisme negatiu la UE Vilassar de Mar. No només es va perdre davant el Palamós sinó que, a més, va caure lesionat Sergio Urbano. Aquest dimecres es coneixerà l’abast definitiu del cop

El planter de la UE Vilassar, molt pendent d’en Sergio Urbano / FOTO: UE VILASSAR DE MAR

La factura que va pagar la UE Vilassar de Mar aquest diumenge passat va ser molt cara. La derrota queda en segon pla encara que els de Toni Romero queden com a cuers de la Tercera Divisió en solitari.

El pitjor va ser la lesió del migcampista Sergio Urbano qui es va haver de retirar en el minut 19 (substituït per Jan Lladó) en notar un cop en els isquiotibials de la seva cama dreta. Aquest dilluns ha baixat l’inflamació, però la decisió final arribarà aquest dimecres en la Mútua.

“Aquest dilluns estava millor encara que, com no podia recolzar el peu en el sòl, ens espantem tots”, va comentar a Futbolcatalunya el delegat de l’equip, Jordi Martínez encara que “el trencament de fibres” sembla gairebé confirmada. Pendents de l’abast final d’aquest cop, el jugador, que reapareixia després d’un breu període de baixa anterior, acudirà a la Mutualitat aquest dimecres i allà es determinarà si necessitarà una ecografia o una ressonància.